Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bebe jede do Japonska

18. 07. 2017
6
2
551
Autor
Movsar

Siločáry dívek

Pozoruješ siločáry dívek v těsných legínách, ty astrofyzik na potulkách. Letní korzo tě stahuje jak černá díra, co vmžiku rozdrtí celé planety, natož člověka křehkého touhami a slabostmi.


Supergirl pro 21. století

Apartní tetování na holeních, stehnech i pažích z ní dělá supergirl pro 21. století. Nejspíš je to tanečnice anebo plete strakaté čepice. A možná si sem odskočila z komiksu a teď na Vltavské hledá, jak zpátky do obrázku. A já ji vepisuji do miniatury, pomalovanou krásku.


Osm chlapů s trenérem

Na Vltavě žlutá veslice a v ní osm chlapů s trenérem. Makají. Vezmou to tam a zpátky, proud tu je střídavý a mírný. V loděnici si pak sundají trenčkoty a odejdou do otevřených sprch. A budou si povídat , kde mají ještě rezervy a kde jim to naopak šlo, a budou si u toho mydlit pytlíky a trenér, i když se nezpotil tolik, bude si ze solidarity k svěřencům taky mydlit pytlík a říkat, kde mají ještě rezervy a kde jim to naopak po hladině pěkně klouzalo.


Pár z Lipska

Václavské náměstí už zlátne sluncem, květy i šperky dam. Kavárníci neotálejí a nabízejí volné židle, prostor určený milostným hrám. Pod jednou z lipek mladý pár z Lipska. Zklasnuti v sobě slovy i dlaněmi těší se volnou chvílí a možná hádají, kdo je ten rytíř na koni tam nahoře. Japonec je fotí, aby pak až bude doma v Tokiu, nechal svého malého syna domýšlet příběh dvou německých turistů do všech důsledků.


Bebe jede do Japonska

Bebe jede do Japonska. To není titul pohádky, to je grand erotic tour americké zpěvačky. Bebe Rexha, požádána jménem vycházejícího slunce, bude kroutit svou ohromnou prdelí v Tokiu. Japonští manažeři i dělníci se budou tetelit pod podiem, natahovat tváře až k samotnému Bebinu pozadí a vyrážet u toho slova své řeči jako štěkaví nezkojenci. Po koncertě se Beba odejde najíst do sushi baru pronásledována houfy mužů, manažerů i dělníků, kteří budou vyrážet slova své řeči jako štěkaví nezkojenci.


2 názory

martinez
19. 07. 2017
Dát tip

znám úplně jinou Bebe a na chvíli jsem byla v šoku, co že se to s tím světem stalo - ale naštěstí jsem si nevěřila a vygůglila si tu tvou - a už su v klidu  :o)


Gora
18. 07. 2017
Dát tip

Poslední věta top:-), a ti veslaři:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru