Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na dámu nahatý tah

19. 08. 2017
9
5
777
Autor
Movsar

Tuto sérii věnuji milovníkům opalování. Žluté lázně 2017.

Rozkošné obrázky

Na spodní straně stehen má vytetované mašličky. Rozkošné obrázky, milenci se jich nemohou nabažit. Tak teď ulehá na pažit a rozněcuje fantazii mužů okolo: moct tak nezávazně rozvázat.


V odpolední hodince

Sedí s roztaženýma nohama a pokuřuje. Blondýna v odpolední hodince. Nikotin ji dělá dobře a cigaretou v prstech udává tón stylu. Hledí do slunce se zvláštní nostalgií v očích. Ta mladá žena je z Černobylu.


Bludné Holanďanky

Na víno se pustily jako vosy, tři bludné Holanďanky. Jedna si popustila podprsenku, na znamení dobré plavby, vždyť jsou to dcery námořního národa. Z tranzistoru jim škvrčí hity popmusic, sem tam si zanotují stejně rozškvrčenými hlasy. A že nesjou tak docela královny krásy? Vždyť tady se nikdo nikomu do tváře nedívá…


Na dámu nahatý tah

Černý šachista. Sedí pod stromem a na ajfonu hraje šachy. Podle mě hru jen předstírá, vždyť má před sebou palouk plný ženských v bikinách. Navíc mu pod košilí tluče neklidné senegalské srdce, ne, ten šachy nehraje, ten chystá na dámu nahatý tah.


Striptýz naruby

Vždy, když se z deky zvedne a začne oblékat k odchodu nějaká pohledu libá dívka, je to jako když něco krásného končí. Dětství, jaro, drogový rauš, poslanecký mandát nebo tak něco. Nastává striptýz naruby, poslední kousky opáleného těla mizí pod tkaninou. Už se s tím nic nenadělá, takové rozhodnutí bývá nezvratné, odvolání proti němu není. Neohlížej se, člověče, snáší se na pláž hlas, v erotice sentiment nemá smysl.


5 názorů

Movsar
21. 08. 2017
Dát tip

díky, zboro. ano, potvrzuji obdiv i obavy. :-) 


Zbora
21. 08. 2017
Dát tip

Příjemné. Mašličky jsou teď hodně in. Vždycky mě napadá, jak asi budou vypadat po třicet letech nošení.


Movsar
20. 08. 2017
Dát tip

díky!


Gora
19. 08. 2017
Dát tip

Šachista se senegalským srdcem a konec mandátu dnes u mne vedou...celé milé:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru