Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Gymnazistky v bezmasém bufetu

03. 09. 2017
7
5
698
Autor
Movsar

Jedna sobota.

Vše se třáslo

Jak šla, všechno se třáslo. Její prsy se třásly v hlubokém výstřihu, její zadnice pod šaty se třásla. I já se třásl. Ve své touze a své smrtelnosti jsem se třásl.  


Gymnazistky v bezmasém bufetu

V bezmasém bufetu dvě holky. Gymnazistky. Sextánky na konci prázdnin. Sedí nad učebnicemi, v nichž to hýří barvičkami pastelek, sem tam si něco řeknou, sem tam něco naťukají do telefonu. Jedna se už staví do Venušina rámce, stehna jí kypí z šortek, podbřišek násobí dvěma. Druhá je unikavě drobounká, s brejličkami blondýnka. A nad nimi olejové mandaly k meditaci a ke koupi jako poněkud zbytečné věci.


V antikvariátu

U nevelkého regálu s filosofickou literaturou se skláněla holka. Docela nevelká holka. Občas povytáhla knížku četla tituly a skláněla se stále níž. Když už byla nejníže, u německých idealistů 19. století vystrčila svůj malý zadek v naprosto ideálním úhlu pro docela nevelké setkání dvou filosofů opačných pohlaví.


Tokijčanka Šizuko

Japonka ostře sevřených rtů, Tokijčanka Šizuko. Stojí pod Májem, po boku svého šóguna z továrny na objektivy. Co si ti dva asi tak myslí o tomhle provinčním městečku na kraji Evropy? Dali na doporučení Unesco, spoustu fotografií známých míst a nadšené vyprávění společné známé Mičiko. Ach, ta bláznivá Mičiko, supí teď Šizuko. Její muž ostří objektiv za další procházející zadnicí…


Černá perla Národní

Doprovází bílou babičku s chodítkem, i když jako pečovatelka sociální služby nepůsobí. Černá kudrlinka, v průsvitné halence, a v ní jak v síti dvě čilé ryby, každá s tmavou bodlinou namísto úst. Dvě pravěké rybky pro rybáře erotiky.


5 názorů

tebe já ráda čtu..


Movsar
03. 09. 2017
Dát tip

tak to máme podobný vkus. díky.


Movsar
03. 09. 2017
Dát tip

dky, goro!


Gora
03. 09. 2017
Dát tip

Venušin rámec, němečtí idealisté a černá perla:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru