Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nejnezdravější národ

03. 10. 2017
5
8
1596
Autor
bixley

Člověk se na internetu dočte opravdu kuriózní věci. Zejména o různých výzkumech amerických vědců. Tak třeba před časem jsem se dočetla, že vědci z jisté americké univerzity vyzkoumali, že dlouhověkost ovlivňuje pevný manželský vztah, kdy manželé udržují sex až do pozdního věku. O pár dní později jsem si s překvapením přečetla, že vědci z jiné americké univerzity zjistili, že vysokého věku se dožívají hlavně jeptišky, protože ty nesouloží vůbec. Inu, kde ty prachy na ty výzkumy berou, řekla jsem si. Ještě kurióznější byl nějaký výzkum komunikace lidí se psy po celém světě. Sestavili frekvenční seznam nejčastějších slov, jako ty, jméno psa, sedni, lehni... atd. No, to se mohli namátkou zeptat jakéhokoli českého pejskaře, výsledek by byl stejný a ještě by ušetřili.

Teď zase jakási americká univerzita zkoumala zdravé a nezdravé národy. A světe div se, přišla na to, že nejnezdravější národ jsou Češi! Pijí nejvíc alkoholu, jsou obézní atd. atd. Známe statistiky. Pokud jde o alkohol, patrně spočítali veškerý vypitý alkohol v Česku a podělili to deseti miliony. Nezapočítali do toho ovšem, že se k nám jezdí ožírat mladí Dánové (kteří jsou potom opilí jak Dánové) a Britové (kteří jsou potom opilí taky jako Dánové), o Němcích a dalších cizincích, někdy Českem jen projíždějících, nemluvě.

Naopak nejzdravější byli Afghánci! Bodejť by ne! Přístup k alkoholu asi nulový, všecko hlídá taliban, jídla taky mají tak tak, takže ztloustnout není z čeho. Měli bychom asi v Česku taky zavést taliban. Aspoň budeme zdraví!


8 názorů

agáta5
03. 10. 2017
Dát tip

jj, amíci jedni:)))


bixley
03. 10. 2017
Dát tip

Oni snad zkoumali všechny národy (což nevím jak) a v podstatě jim vyšlo, že celá bývalá východní Evropa je na tom blbě. Už si nepamatuju, na kterém místě byli oni, ale určitě hned za těmi Afgánci... :-)


jo, často si pletou Česko a Čečensko...ve spotřebě alkoholu na tom možná budou líp ti čečenci...:o)


agáta5
03. 10. 2017
Dát tip

tak na kraviny vždycky peníze byly to mě tak nebere

mě spíš zajímá, jak na to ti amíci přišli, když ani pořádně neví, kde se Česko nachází na mapě :)))


bixley
03. 10. 2017
Dát tip

No jo, mě akorát fascinuje, kde na tydlety blbosti berou Američani prachy. 


agáta5
03. 10. 2017
Dát tip

nestraš jóo!! bychom se z toho potento... raději si dáme knedlo, zelo, vepřo... občas nějakej ten bůček a hodně zmrzky...  jim na to peču na ty jejich statistiky pošahaný... vždycky mě pobaví... jednou je mlíko špatný, jednou dobrý, jednou jsou vejce špatný pak zas dobrý... mimoni jsou to, bych chtěla vidět ty, co to vytvářej :)))

tobě*


bixley
03. 10. 2017
Dát tip

Tak tak.


zdravé finance jedině v tali-bance...:o)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru