Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bohové a kružítka (nabídka publikačního prostoru)

19. 12. 2017
3
5
851
Autor
sharik

Téma druhého letošního čísla časopisu Partonyma bude Bohové a kružítka: Spiritualita a metafyzika v literatuře.

Podobně jako v předcházejících případech pojímáme uvedené profilové téma obsahově otevřeně a žánrově široce; můžete tudíž nabízet své verše, prózy, studie, recenze a eseje s duchovní (metafyzickou, spirituálně filosofickou aj.) tématikou. Své příspěvky posílejte redakci prostřednictvím e-mailové adresy partonyma@seznam.cz.

Zároveň prosíme všechny zájemce z řad autorů, aby prostudovali podrobnější informace k rozsahu a formátu zasílaných prací na webu www.partonyma.cz. Redakce časopisu nabídku zhodnotí a do dvou týdnů po uzávěrce autory informuje, zda budou jejich texty otištěny.

Své příspěvky zasílejte do 1. 3. 2018; později dodané texty již nebudeme reflektovat.


5 názorů

CHT
22. 12. 2017
Dát tip

Já díky za vysvětlení.


Danny
21. 12. 2017
Dát tip
sharik: Zdravím, díky za informaci, poslal jsem na záložní e-mailovou adresu.

sharik
21. 12. 2017
Dát tip

Danny: Zdravím. Velmi se omlouvám, ale objevil se nějaký problém s naší e-mailovo schránkou. Prosím, pošlete texty znovu na naši záložní: partonyma@seznam.cz, díky!

CHT: Jak je uvedeno výše, "ticho po pěšině" bude až do dvou týdnů po uzávěrce, dříve nelze určit, které příspěvky otiskneme. Zpětnou vazbu v případě nezájmu bohužel  neposkytujeme, příspěvků chodí příliš mnoho a těžko by se dalo stíhat psát všem autorům nějaké detailnější komentáře. Pokud text nebude otištěn, lze předpokládat, že něčím zkrátka členy redaktorského týmu většinově nepřesvědčil, nebo se nevešel, protože redakce dala přednost textům, které zaujaly více. Díky za pochopení.


CHT
20. 12. 2017
Dát tip

Jo hele, a když už bych si dal tu práci; nebude dlouho ticho po pěšině? Uvítal bych případně rostě zpětnou vazbu a to i když se materiál nebude hodit, nebude otisknut. Jak to tedy chodí? Dá se něco takového očekávat ... rychle po odeslání?


Danny
19. 12. 2017
Dát tip
Tak jsem jim poslal do e-mailu dva texty. Díky za info o časopise.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru