Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výzva klubu HUMORNÁ PRÓZA

12. 04. 2002
1
1
2596
Autor
Áďa

! HUMORISTÉ VŠECH ZEMÍ SPOJME SE !

\"\\\'\\\\\\"obrazek\\\'\"

 

Členové klubu Humorná próza vyzývají všechny autory legračních, humorných a vtipných příspěvků, aby nám dali vědět.

 

Rádi je přivítáme jako členy nebo jejich příspěvek zařadíme do seznamu, který Vám jistě zvedne náladu.

 

Pomozte vytvořit oázu kde humor vítězí nad nenávistí, kde být vtipný znamená být lepší, silnější a nad věcí.

\"\\\'\\\\\\"obrazek\\\'\"


1 názor

Prosecký
25. 08. 2010
Dát tip
Teprve dnes jsem objevil "tvůj" klub, Áďo, hlásím se o členství. Mám se prokázat nějakými humornými texty?

Vaud
13. 11. 2004
Dát tip
Všimli jste si, že žřídkakdy vyhraje třeba Oskara nebo Nobelovku za literaturu humorné dílko? Pokud ano, pak je to komedie hořká nebo sladko-kyselá či jakákokoliv - jen ne k popukání. Tedy taková kdy brečíte smíchy. Navrhuji název slaná komedie, protože ten ještě není zadán.

No, jestli se vám zamlouvá něco z mých děl, poslužte si. A členství? Proč ne, kromě kovbojek skoro nic vážného nepíšu a motto klubu tuhle část mé osobnosti celkem vystihuje.

Čmelák
20. 04. 2002
Dát tip
Miroslawkovi a ostatním čtenářům s podobnými názory! HUMOR NENÍ MOR - většinou nezabíjí, což se o depresích, apatii, stresu, trápení a bolesti říct nedá... Obojí však patří k životu. Humor je třeba pro mě sranda, parodie, švanda, legrace, veselost, vtip i absurdita života... dohromady. Řekl bych, že HUMOR JSOU ÚSMĚVY života napsané na papíře, ke kterým se velmi rád vracím a velmi mě těší, že se k nim mohu vrátit - pokaždé, kdy přebolí všechno, co právě bolí. Milí Písmáci obojího pohlaví ničeho se neobávejte a pokud se nad některým dílkem nebo nad některými kritikami CHUTĚ A NEBO DOKONCE OD PLIC ZASMĚJETE, POŠLETE AVÍZO mně nebo DO KLUBU HUMORNÁ PRÓZA. Děkuji Čmelák alias Jan Rosa alias František Janč

papouch
12. 04. 2002
Dát tip
no..... já měl pocit, že ausgerechnet já nepíšu nic jinýho, než srandičky, nebo se mejlim? :-))

Vole
12. 04. 2002
Dát tip
nemejlis!!! :)

Spvrivs
12. 04. 2002
Dát tip
Mejlíš (ale mně naštěstí ne, protože nemáš mou adresu), Papí ;-). Ovšem se mnou je trochu problém, protože su legrační spíš v kritikách. Ale možná by se tam dal dat můj "papouší epos" (teda jestli je skutečně aspoň tak legrační, jak se mně jeví). :-)

Miroslawek
12. 04. 2002
Dát tip
když slyším slovo humor... vyvolává to ve mě představu moru... který se srandou, švandou, legrací a veselostí obecně nemá mnoho společného...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru