Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šílenství a stroje (možnost publikovat)

26. 03. 2018
0
1
710
Autor
sharik

Téma druhého letošního dvojčísla časopisu Partonyma bude Šílenství a stroje. Texty, o které máme zájem, mohou vnímat obě témata separovaně (příspěvky na téma šílenství nebo na téma stroje), či jako kombinaci obojího (šílenství a stroje jako jedno téma).

Podobně jako v předcházejících případech pojímáme uvedené profilové téma obsahově otevřeně a žánrově široce; můžete tudíž nabízet své verše, prózy, studie, recenze a eseje, které dané téma (daná témata) pojmou různými způsoby – od striktně tematických textů až k volné inspiraci. Přítomnost daného tématu (v jakékoli formě) ovšem považujeme za nezbytnou.

Své příspěvky posílejte redakci prostřednictvím e-mailové adresy partonyma@seznam.cz.

Zároveň prosíme všechny zájemce z řad autorů, aby prostudovali podrobnější informace k rozsahu a formátu zasílaných prací. Redakce časopisu nabídku zhodnotí a do několika týdnů po uzávěrce autory informuje, zda budou jejich texty otištěny.

Své příspěvky zasílejte do 30. 9. 2018; později dodané texty již nebudeme reflektovat.


1 názor

nascheanou
05. 04. 2018
Dát tip

jdu do toho. máš ještě nějaké jiné tipy na publikaci textů?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru