Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V oblacích?

15. 02. 2000
5
0
1867
Autor
Laďa

Strašně moc si totiž přeju rozprostřít se v oblacích.Jinak je to píseň, ale o hudbě já nic nevím, takže mám jen slova.

Věřím, že láska jen zvítězí, věřím, že bude to fajn, věřím, že potkáš mě ve dveřích, věřím, že bude to ráj. Věřím, že smíchem mě udeří, věřím, že krása je v nás, věřím, že milost ti uštědří, věřím, že nezvedneš hlas. Tak v balónu vznesu se k nebesům, tam uvidím širokou dál, a mračna mě zahalí svými sny, a nebudu muset se ptát. Teď sedím si na jednom z útesů, a směju se, směju se bez hlesu, až zaslechneš mě jedinkrát v noci, tak vznesu se, vznesu se k nebesům, a rozplynu se v širokou dáli. Pak můžeš si nechat zdát o vzduchu, a myslet si, že jednou vstanu. Vynořím se k tobě z oblaků, a budu chtít jen tvoji snahu, vezmeš mě, vezmeš mě za ruku, a maličkou jehlou ten balón pošleme, pošleme k zemi.
Prokletí
17. 11. 2000
Dát tip
*V oblacích?: teď nechápu: první část je tvořená jako text ... ale druhá je úplně volná, myslím, že by do melodie šla zamontovat jen těžko ... skoro byhc byl pro, kdybys chtěla oba odstavce od sebe odtrhnout ... hm? m.

Regins
11. 06. 2000
Dát tip
Chtěl bych to slyšet zaspívané ,protože je to opravdu perfektní ,mám asi podobný sen Proto Ti posílám TIP a taky proto,že mi to přijde taky úžasně romantický

Corbiere
11. 06. 2000
Dát tip
metan : No nevim , přijde mi dost stereotipní v písni používat sloka , refrém , sloka refrém....atd. taky nikde není psaný ,že to tak musí být .Co se týče té písničky ,Regins jako by mi to vzal z úst

metan
13. 04. 2000
Dát tip
co je refrén a co sloka? pak chápu že není hudba

Laďa
13. 04. 2000
Dát tip
Já vim, že by to byla divná písnička, ale já si to fakt zpívala. Se svým hudebním hluchem ovšem. Chi chi.

clovrdik
11. 04. 2000
Dát tip
píseň bez melodie, hm, taky pár mám. báseň je pěkná, rozhodně hodně romantická. Taková malá mořská víla, ale ve vzduchu a bez tragédie

Silvinka
31. 03. 2000
Dát tip
áááách, krásné. Tipnem si, mám pocit, že mi máš čo povedať Laďo :o)

BLOOSEN
15. 03. 2000
Dát tip
Mela jsi pravdu....thole je opravdova romantika .....

Bibša
01. 03. 2000
Dát tip
Já se nepohoršuji sidi, rozesmál jsi mě svým pohledem na věc. Tak to má být! Dávám ti půlku toho tipu, co posílám LaĎce. Upozorňovací pointový, jak už bylo rečeno. No já myslela, že v těch oblacích zůstanete, proč né, vždyŤ tam je krásně? (Houby upozorňovací, mě se to opravdovsky líbí!!!)

Merle
15. 02. 2000
Dát tip
Dost dobrý... zase ten konec... myslím, že si to zaslouží upozorňovací tip

Špuntík
15. 02. 2000
Dát tip
myslím si, že pointy u tvých děl jsme naprosto vzorová.......a TIPová za obě dnešní dílka...

Prokletí
15. 02. 2000
Dát tip
chválíme...
m.

sidi
15. 02. 2000
Dát tip
Nejdřív spousta cukrové vaty, a potom letecký den. Ukončený tím že Ona a On ruku v ruce, se snášejí na jednom padáku doprostřed stadiónu. Jedno oko nezůstalo suché, ale já se směju. Chachá.
Prosím aby se nad tímto komentářem nikdo nepohoršoval, ona ví proč.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru