Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Anglicko-český slovníček :)

12. 05. 2018
11
17
1771
Autor
Danny

Původní nápad není můj, googlete "unvomitable truth", ale konkrétní slovíčka moje jsou, kopíruji je z diskuzního serveru, kde jsem je vymýšlel. Samozřejmě dílo ocení jen ti z vás, kteří umějí anglicky :)

aftercounter - počítač afterhead connection - pohlavní styk attention payer - bachař behind Windows NT 6.0 - závist blinker - mrkev callee - volant Combers - Češi crayfishness - rakovina Czech Perhaps - Česká Třebová downlived - důležitý eatdrink - žralok eater - papež eyemoth - Okamura Faith Catcher - Věra Chytilová Fielder - Polák fromulyanov - zelenina God save the Queen - Bože, ulož královnu hamster - šunkař honeyknower - medvěd howlovely - jakmile I am bugging myself - broukám si inhorse - všiml it isn't perhaps - to není třeba joke of the year - rokfór Katka - female executioner monkeyforge - opakování observer - čumák October - vinegar taker pirát - enjoy your drinking Positive City - Kladno pseudo-ten - padesát Simply Jupiter - Prostějov Starý Rozmlaťruka - Old Shatterhand step'o'longer - krokodýl tear economy - tržní ekonomika úplnej trotl - Full Throttle ve frontě na mě - in front of me water'o'water - vodovod way noway - cestou necestou Wednesday age - středověk Worder - Slovák you, honey - týýý mede!

17 názorů

Diana
15. 05. 2018
Dát tip

Kočkodan - Am I not an angel? :-)))


Kočkodan
14. 05. 2018
Dát tip
Blani, vzhledem k tvé alergii jsem tedy very astonished, že se mnou řadu let stále komunikuješ. (blink)

Diana
14. 05. 2018
Dát tip

avi


Diana
14. 05. 2018
Dát tip

Kočkodánku, trpím těžkou alergií na lidi plné jedu, zášti, závisti, nenávisti a  přiznávám s hanbou, že i na .blbce. Z tohoto sobeckého důvodu v tom "atlasu  hub"nejsem a nebudu. Jsem vděčná za Písmáka, tady mohu mít lidi ráda, řadu lidí obdivovat - a většiny si vážit a důvěřovat jim. Zde mi nehrozí ani jeden alergický záchvat!  


Kočkodan
14. 05. 2018
Dát tip
Diano, po tvém příspěvku vyšel z mé huby zvuk zasmání. V tom atlasu se mimochodem nacházejí jedinci k sežrání i plní jedu...

revírník
14. 05. 2018
Dát tip

Ohromný!


Danny
14. 05. 2018
Dát tip
Diana: :)))))

Diana
14. 05. 2018
Dát tip

Přicházím se svou troškou do mlýna:

Facebook - atlas hub   

(a doufám, že i v tom jsme na tejné lodi  - a neurazím,,,)


Lnice
13. 05. 2018
Dát tip
Bezvadný:-) nejvíc se mi líbí vodovod

Danny
13. 05. 2018
Dát tip
Kočkodan: jak jsem psal v prologu, ten původní nápad je ještě starší než tyto moje výmysly, pokud vyhledáš na internetu "unvomitable truth", najdeš ty původní texty, kterými jsem se inspiroval. takže si klidně vytvoř svůj slovníček, jestli chceš

Kočkodan
13. 05. 2018
Dát tip
I přes svoje chabé znalosti tvoje dílko chválím. bumble-bee – kritika ruské železnice Můžu se opičit s čínštinou? ;-)

Lyryk
13. 05. 2018
Dát tip

.)))


Diana
13. 05. 2018
Dát tip
No jasně! Díky!

Danny
13. 05. 2018
Dát tip
aleš-novák: butterfly je imho letící máslo Diana: nejlépe bude, když budeš šířit přímo odkaz na dílo, tedy http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=487700 pak se nestane, že by se to rozšířilo bez mého "autorství"

výborný!!! můj šálek čaje

napadlo mě ještě třeba butterfly - ale asfalt letí


Diana
13. 05. 2018
Dát tip

Naprosto geniální! Tak tohle by mne nenapadlo! Gratuluji! Můžu to poslat přátelům? (Samozřejmě se jménem - tedy -přezdívkou - autora).Těžko vybrat ty nejvtipnější: katka? - to je fakt síla! Češi se taky povedli! "tear economy" se mnou sekla "howlovely" I saw it! Těším se, co na to "Worders". A Okamurovi to přeju! Nepamatuji, kdy mě něco TAK pobavilo. Díky, Danny, za ten zážitek. :-)))))**************


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru