Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holky s cumláčky

15. 05. 2018
6
5
753
Autor
Movsar

Jeden den na Václavském náměstí.

Vůně náměstí po ránu

"Miluji vůni napalmu po ránu," říká ve filmu Apokalypsa plukovník Kilgore. Já říkám, že po ránu miluji Václavák. Všichni někam spěchají, jen muži v helmách, co na rohu Opletalovy hloubí jámu, ne. Samomluvná blondýna, ještě rozespalá, si v Albertu kupuje mléko a kus žvance. Před americkou kofetérií si holky rozdělují úlohy, a zatímco plánují cukrátka, mondéna uvnitř dopíjí kudlančinu nábožnou kávu a chystá se zavraždit dalšího muže.


Podej mi ruku a projdem Václavák

Korpulentní tetky stojí nad klobásami a přimašťují. Už se lesknou v olejíčku, už křupaví. Jedna čeká na jednorukého harmonikáře, co muzicíruje pod Duplexem. V poledne vycinká mince o pult a sáhne po nejvíc propečené, s křenem. A teta jménem Oxana se zakření stříbrnými zuby a popřeje mu chuti. A on na ni vystrčí prdýlku jak barokní putti.


Holka s cumláčky

Ve Vodičkové čeká na tramvaj. Holka jaksepatří: kouká unyle, světu chce říct, že ji stojí strašnou práci to tu vydržet. Ale svá prsíčka nepodceňuje a žene je výš: dva drobné cumláčky hledí na svět o poznání roztomileji. A tak jim pohled opětuji a tvářím se na ně taky mile. Holka nad naší výměnou jen kaboní tvář.


Ještě to nechápe

Ještě úplně nechápe, že se jeho sestra líbí mužům. Malý španělský ušatec. No a ona v těsných džínách už kroutí zadkem rozkulatělou parádu. A z růžové halenky dva proužky prádla, co drží na uzdě sny mužů. Jednou někdo dosáhne svolení, popustí je a ony vyletí ku radosti. A ten ušatec ještě nechápe nic.


Rozkypělé tučnice ze Španěl

Nafouklé rozinky, rozkypělé tučnice, paterčata ze Španěl. Valí se Opletalovou a třešňovýma pusama vedou svou. Nerozumím jim, ale dobře rozumím jejich siluetám, erotika je univerzální jazyk, esperanto lásky. A jak bych jim taky rád něco řekl, jen koukám..


A večer …

Husličky tklivé, nebo čardáš hořlavý, v noci si každý najde to své. Někdo si zkusí lásku, jiný se popere. Na obrubnících už posedávají děti evropského kontinentu i amerikánská bejbís. Popíjejí barevné alkoholy, napřímo z lahví nebo brčky, a vůbec berou fajn chvilku. Až tu budou islámské hlídky abstinence, můžeme se těšit na veřejná šlehání dívčích prdýlek. A to nejsou špatné vyhlídky.


5 názorů

Yan73
17. 05. 2018
Dát tip

Líbí, ahoj Y.


Movsar
15. 05. 2018
Dát tip

potěšili jste mě, i ty, quíčalo, za upřímné odvrácení pohledu. díky! 


Šmodrcha
15. 05. 2018
Dát tip
To je skvělý, v centru Prahy jsem strávil většinu svého mládí a ještě teď do centra sem tam nakouknu. Dávám palec nahoru, skvěle popsaný den v pražském mumraji. Aji jsem se párkrát uchechtl :)

Andělka1
15. 05. 2018
Dát tip

CELÉ EROTICKÉ NÁDHERNĚ, DO EROTIKY ZAHALENÉ... VÁCLAVSKÁ EROTIKA JE MOC POVEDENÁ, I JÁ TO TAK VNÍMÁM - TY JSI MI TO OVŠEM MUSEL NAPOVĚDĚT, BAVÍ MNE TENHLE POHLED NA SVĚT  JAKO TEBE...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru