Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sebevražedná

15. 04. 2002
3
0
1111
Autor
Kombajn

řekl bych že tohle ze mě vytrysklo nějak svévolně. ale ani svevolné vytrysky nemusí byt nekdy spatne. nekdy me baví psát o umírání. A někdy jsou chvíle kdy mi to POMÁHÁ... Každý občas děláme blbosti.

Snad víc než chtěl bych citu,

mám v sobě a on mě tlačí

spíš zemřít, ne žít, chci tu

jed do žil, to mi stačí.

 

Otravná pomalá cesta,

k smrti s nadějí hledím.

Jsem jen jeden ze sta,

duše naplněná smetím.


Sirius
26. 09. 2002
Dát tip
Buď rád, že máš moc citu, je to pořád lepší než málo (i když taky někdy žádnej med...). Ze všech samooddělávacích básní se mi tahle líbila nejvíc. Hlavně ta první část.

Ricchardo
17. 04. 2002
Dát tip
Taky jsem občas - bez depky - takže už ani nevím jak to vypadá být bez ní. To je ta hodná holka co mi síly dodá žít s ní není veselá pokla mám rád,když mě bodá! * od Rcch

horák
15. 04. 2002
Dát tip
Myslím, že i duše se dá vyluxovat, když je plná smetí. Už dlouho jsem nečetl žádného depresáře. A i když mi to nepřišlo tak hrozné, přiznám se, že ani nemusím.

zip
15. 04. 2002
Dát tip
beru to jako básničku, ne jako výžbluňk deprese a kombajne, sbíráš body!!! na rozdíl od tvých starších kousků se tu projevuje DOST originality ve veršování, cesta - ze sta je ale trochu násilná. První verš by vlastně úplně stačil. Na tip to je.

Jeanne
15. 04. 2002
Dát tip
taky jsem občas v depce, takže chápu T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru