Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Suchá krutost

01. 06. 2018
5
2
610
Autor
nascheanou

 

 

 

 

 

 

Byla jsem na tebe literárně příliš krutá. Psala jsem o tvých vytahaných prsou od přicházejících a odcházejících mužů, o vzdálenosti, která se mezi námi dvěma z nevysvětlitelných důvodů vytvořila, jsme občas jako dvě lodě, které plují k opačným břehům.

Tvůj strýc, který příliš mluvil, mně připadal neumělecký, tvůj otec příliš chlupatý, protože můj otec je spíše tenký a holý /i za to se na něj zlobím, nikdy nebyl dobrým mužským vzorem, tančil balet a má vysoký hlas jako Václav Klaus/. Nebyla jsem na tebe literárně příliš krutá, byla jsem na tebe prostě a jednoduše krutá a zapomněla jsem, že si toho na sebe bereš tolik, abys unikla před vlastní samotou. Utíkáš před ní, ale zároveň tě stále lapí, lepí se na tebe, dohání tě a přichází hlavně v podvečer, plazí se neslyšně jako ranní tíseň. Unikáš před ní, ale zároveň se k ní přibližuješ, jsi jako pes, který nemůže dohonit svůj ocas. A tak se omlouvám za svou krutost, kromě chlupatého, prošedivělého otce, který vypadá jako Sean Connery, ti závidím i ta tvá prsa, oblá, špičatá, velká a pevná, kterými se chlubíš velmi decentně, v roztomilých výstřizích. Omlouvám se ti za svou suchou krutost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2 názory

Lakrov
01. 06. 2018
Dát tip

Působí to velmi spontánně a zřejme to tak bylo i napsáno -- na jeden zátah  a bez dodatečných úprav. Vzhledem k nepatrné délce textu tentokrát nemohu  nevidět, kdo je autorem a když si vzpomenu na některé předchozí miniatury  s podobnou tematikou od téhož, vkrádá se otázka "na které straně mříží se  nechází"?  


agáta5
01. 06. 2018
Dát tip

je zvláštní kolik jsi dala přívlastků krutosti...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru