Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moderní technika je moc divná

20. 06. 2018
3
4
545

Ahoj muži, ženy, holky, kluci a i vnuci. Šel jsem takhle lesem, a jak jsem šel, tak jsem najednou potkal pana Vojtíška. Stál na pařezu, byl moc vykulený a z pusy měl vystrčený jazyk.

 

Řekl jsem: Jirko, sousede, stalo se ti něco?

 

Pan Vojtíšek zašišlal: Lubofi, neftalo.

 

Řekl jsem: To je dobře. A proč máš vystrčený jazyk, jako kdybys čekal, že kolem půjde pan farář a položí ti na něj sušenku jménem hostie?

 

Pan Vojtíšek zastrčil jazyk do pusy, sáhl do kapsy a vytáhl mobilní placatou krabičku. Ukázal mi ji a řekl: Dostal jsem od dcery tento nový moderní přístroj na volání, a když jsem ho zapnul, tak to napsalo NASTAVTE JAZYK. Tak jsem s tím nastavováním jazyka šel do lesa, aby na mě doma nekoukali jako na blázna, víš? Už tu ale stojím dvě hodiny a nic se neděje.

 

Řekl jsem: Ach jo.

 

A pomyslel jsem si, jak je ta moderní technika vlastně hrozně moc divná, když po vás chce, abyste jen tak někde něčemu nastavovali jazyk. Co po vás bude chtít příště? Stáhnout si kalhoty nebo kopnout do pozadí svého nejlepšího kamaráda? Jsem rád, že já žádný takový divný přístroj nemám.

 

Ahoj!


4 názory

Lakrov
21. 06. 2018
Dát tip

Bez posledního "hodntícího" odstavce by to byla docela dobrá anekdota  (i když nevím, jestli originální).  Tip.  


Danny
21. 06. 2018
Dát tip
to takhle volal jednou jeden pán na podporu, že počítač po něm chce, aby adoptoval hada, ale on nic takového dělat nebude - inu, počítač potřeboval Python, což je v angličtině jednak název programovacího jazyka a jednak druh hada

atkij
20. 06. 2018
Dát tip
No?...tentokrat trochu krec-skec, ale kdyz si zas predstavim tu scenu...:)

Andělka1
20. 06. 2018
Dát tip

DOBRÁ NADSÁZKA...FAKT...ALE NEJDE TO BEZ TĚCH PŘÍSTROJŮ....ALE KDYŽ SE ZAPOMENE DOMA, JE TO BEZVA...chicht...fakt nahlas...posílám chcicht...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru