Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Medlov 2018

04. 07. 2018
7
33
2261
Autor
papouch

Medlovský rybník nachází se na ČM Vysočině.
Mezi Fryšavou a Rokytnem.

Tadydle:

https://mapy.cz/zakladni?x=16.0509581&y=49.6169198&z=16&source=firm&id=683395

Tam je kemp. Takový příjemný.

Todlencto: http://taboristemedlov.cz/

No a tam, bejvávávávalo, se kdysi v létě slejzávávávalo základní jádro písmáctva. Drahných let tomu již jest.

2018 je rok jakéhosi výročí a ta příležitost vidět starý známý milý xychty je hodně lákavá.

Tágžéé: 27. - 29. 7. Medlovský rybník, srazíček písmáctva.

Zákaz psů, koček, křeček, břeček, beček,  fretek a prasat (platí i pro lidi). Kdo si přveze psa, bude opečen a sežrán. Nejdřív majitel, potom pes. Pokud si nějaký prase přiveze člověka, platí stejný postup. Včetně dalších kombinací (kočka / prase, veverka / slon .. atd).

Zákaz čtení vlastních báfňí, pofídek a dalších beztak šílených výtlakůch. Kdo se pokusí přednést vlastní báfeňj, bude zpracován dle výše uvedeného postupu. Nejdříf upečeme báfeňj, pak autora. A ještě jeho prach rozneseme na kopytech. (Mám doma po dědečkoj, byl šefc, mám kopyto, roznesu autora tak, že od něj pes kůrku nevezme..)

Zákaz navážení se do chrousta.

Zákaz čehokoliv, co nepovolím.

Ono v podstatě zakázané je úplně všechno. Myšlení, dýchání, hýbání se atd...

...nicméně, jsemť benevolentním člověkem. Například kouření za jistých podmínek toleruji. Za pár cigaret vydám povolení na cokoliv. Dokonce i na kouření. A abych na tu obrovskou zodpovědost nebyl sám, ustanovuji tímto Syda svým zástupcem, který bude mít úplně stejné pravomoci, jako já. Dalším mým zástupcem je Ápéčko, s úplně stejnými pravomocemi, jako má Syd, dokonce o něco vyššími, neboť je to ženská. Navíc - každý, kdo přijede, se automaticky stává mým zástupcem s plnými pravomocemi. Ale o drobátko nižšími, než má Syd.

Alkohol. Metla .. atd. V žádném případě!!! Na Medlovském setkání se zásadně vyhýbáme alkoholu. (Blbý ale je, že on se nevyhýbá nám. On na nás útočí, neustále nás otravuje a nepříjemně zdržuje. A abychom se ho jednou provždy zbavili, musíme ho intensivně ničiti, nejlépe okamžitou konzumací. Děláme tak obrovskou službu světu a lidstvu! Za půlčák rumu povolím ničení alkoholu. Kdo se v tomto boji osvědčí nejpépe, bude odměněn odměnou v podobě půlčáku rumu.)

Ňa fčil vážně a douopraudy: 27. - 29. 7. Medlovský rybník, pokud se podaří, tak tam někde vzadu, jako vždy. Rád uvidím ty, které jsem rád vídával a rád uvidím ty, jenž se mi dosud nepoštěstilo uviděti.


33 názorů

Syd Octopus
07. 08. 2018
Dát tip
kurňa, tu sú ďakovačky jak na oscaroch... tak ďakujem všetkým za fajn víkend a že to vydržali s takým kokotom, ako ja... a já bych jel rád aj bez psa...

Zbora
07. 08. 2018
Dát tip

Já bych jel rád (a můj pes určitě taky :)


papouch
06. 08. 2018
Dát tip

Ňja, takže již jsem konečně vystříslivěl, ba i kocovinu jsemť rozplynul. Tedy nyní jest na čase poděkovati všem tam přítomným za účasť, hojnou a ze všech nejmilejší! Speciální poděkování budiž věnováno Zborovo psejčkovi, že mne nesežrala, Sydovi, že zůstal střízlivý, Ďíťěťovi, že měla se mnou slitování, Zborovi, že mne nezabil, Jirkovi, že mne nezabil a Terezce, že nazabila Jirku za to, jakého má otce.Nikoho jinýho si nepamatuji, jen ten rum, co mi někdo vypil. A to jsem ho držel tak pevně!!:-)Nééé, -  díky všem a třeba za rok..?


papouch
01. 08. 2018
Dát tip

píše se "taxnad"


Zbora
01. 08. 2018
Dát tip

Dadíku, na tůře z Hlinska do Medlova jsem jich vyfotil za dva dny asi 300. Na samotném srazu pak za víkend celkem 5, z čehož 4 rozmazané. Vůbec nevím, jak se to mohlo stát. Fotilo tam ještě dítě, ale mám takové neblahé tušení, že za podobně nepříznivých světelných podmínek :)

Tak snad příště.


Taky moc děkuju, hlavně pouškovi, že nás přizval. Jupíjájej.


dadadik
01. 08. 2018
Dát tip

a co tak obšťastnit fotkama? to už asi ani nejde...


Zbora
30. 07. 2018
Dát tip

Bylo to parádní. Děkuju. Jmenovitě pak papouchovi za půlnoční vyřvávání předpotopního anglického hitu a noční lov rybniční basy, papouchovi synu za polooheň a uřízlé rohy, dítěti za virtuozní hru na ukulele (též popůlnoční) a Sydovi za přespolní běh pro cigaretu a jemný až decentní humor. Sám sobě děkuju, že jsem to přežil (víceméně). Ještě by se patřilo poděkovat Zuzaně, ale momentálně mě nic nenapadá. Tak třeba že s sebou vzala svou hezkou prdelku, ostatně jako my všichni ostatní. Tak zase někdy.


papouch
26. 07. 2018
Dát tip

je tam stánek s pivem, zavírá v 22:00

aleši, budu tam jen já a Syd, nechceš se na to rači vysrat?


pitný režim se dá zabezpečit na místě, nebo je lepší mít vlastní zásoby?


papouch
26. 07. 2018
Dát tip

Před chvílí odřekli další a další. Takže to vypadá, že z písmáků tam budeme pouze dva. Kdo z vás byl na vážkách s rozhodnutím - pokud nepřijedete, zlobit se nebudu.


papouch
26. 07. 2018
Dát tip

ďíťo: budeš toužebně očekávána. Dybysme tam nebyli, taxme na výletě.

aleš: od pátku tam bude někdo já (a asi další tři lidi)

celkově nás tam bude letos prachzatraceně málo, bo téměř všichni odřekli


a bude tam někdo od pátku?


S konečnou platností jedu. V sobotu odpoledne jsem tam jako na zavolanou. Když tak budu volat na supertajné číslo papoucha, jehož číslo se nevyslovuje. Přinejhorším zkusím zboru, s nímž ale moc nepočítám, páč jde taky pěšky a znám jeho návyky pít tvrdý alkohol za chůze...

A pišta jako co?!


papouch
24. 07. 2018
Dát tip

aleš - představovat si to můžeš jak chceš, ale není to ani mech, ani kapradí, ale ani vúctok.


papouch
24. 07. 2018
Dát tip

rebeka tam (doufám!!) nebude


sidonia
24. 07. 2018
Dát tip

pozdravujte rebeku!


Jako začínající písmák jsem akce na Medlově považoval za něco jako Woodstock nebo tak...dnes si to představuju jako zasedání dvanácti měsíčků, vousáčů obrostlých mechem a kapradím...

tak že bych se přijel podívat, jak je to doopravdy?


Admin A
23. 07. 2018
Dát tip

Skoro tři týdny a chroust se ještě nevyjádřil? Unglaublich.


"Zákaz navážení se do chrousta."???Tak to na to kašlu, to by nemělo vejšku.

 


Cornelie
15. 07. 2018
Dát tip

tak já splním úkol :) zatím to vypadá snad nadějně, že se dostavím, pravděpodobně i ve dvou vydáních :) jen musím ještě pořešit, jestli s já pojede můj drahý přítel, jeho sestřenka s nadšením do stanování, nebo kamarádka, co bydlí v Hlinsku :) asi uspořádám konkurs :))) nebo přijedeme všichni čtyři a bude taky fajne :) 

(samozřejmě, že největším adeptem na vítězství je přítel, ale tomu možná pracovní povinnosti nedovolí jet, nicméně, neříkejte to holkám :)))

jinak psa neberu, nebojte, on nerad cestuje a navíc mi bohatě stačí, že ho budu mít většinu předcházejícího týdne u našich na starosti, miláček totiž s oblibou vstává v pět ráno :)) 

jo ale můžu místo rumu vzít citrusový Fernet, že? skoro bych řekla, že musím o:) nebo vezmu i rum, uvidíme :) 


No jo tam je kráfně. A vzhledem k nastoleným podmínkám a avízovanému odporu k alkoholu, tam bude jistě ještě krásněji. Ať se vydaří a nejenom pačesí. :-)))


Zbora
12. 07. 2018
Dát tip

Fňuk!


papouch
12. 07. 2018
Dát tip

..začíná to příruční fenečkou a pak se z toho vyklube půltunovej vlkodav. Ne. Nic, ani myš, ani láčkovec, ani prvok!

Nechat u strašící Rebeky. 25Kč od Tebe pak vyberu já a pošlu je Rebece na náklady za strašení.

Ráno Ti bude špatně tak jako tak. S fenečkou i bez.


Zbora
12. 07. 2018
Dát tip

Mám problém. Mám psa. Ale takového malého, příručního, do sedmi kilo. A vlastně to není pes, ale fenečka, kříženeček, milá, přítulná, má ráda vlídné slovo a špekáčky. Doufám, že tam budou špekáčky! Přivážu jí třeba k židli. Fakt. Nebo jí můžu nechat u Rebeky na chatě, ale tam straší, žejo, sám bych se tam sám nenechal... No, nějak to vymyslim. Přinejhoršim za ní zaplatim ten vstup 25 Kč jakože a dám si o jedno pivo míň. Alespoň mi ráno nebude špatně.


Danny
10. 07. 2018
Dát tip
každý zástupce bude mít beztak vlastní názor - je to Medlov, takže se tam říká "medle"

Norsko 1
05. 07. 2018
Dát tip

Ale myslí to hezky. Taky tam nepojedu. O všechno se musí žádat, pak bych mu musel dělat zástupce, a to je moc práce najednou. A ta cesta do nikam. Co vlastně nabízí


dadadik
05. 07. 2018
Dát tip

nezmare :))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru