Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mám zahradu a furt trpím entuziasmem...

22. 07. 2018
7
11
927
Autor
LGarra

Ze života samoživitelky. Based on true story.

 

U Vodičků.. A už se chytám s jakýmsi Jirousem... A už jsem dala při svém entuziasmu (v mém případě blbosti), 1200 Kč za posekání trávy panu Krásovi... Pan Krása je "tramp"... Rozuměj: chlap,  který si nepřipustil, že je alkoholik a ještě bezdomovec.

Pan Krása si  peníze vzal, a posekal, považte, 20 m2 za týden! Jak jsem se naštvala, posekala jsem 2 m2 za 20 minut. Snadná matematika.

Pana Krásu jsem poslala do zadnice.

Sousedčin ex posekal tupou kosou vše za 2 dny, nechtěl nic. Pak poslal svou bývalou ženu  a vzal si 600,-.  Ok... Jeho bývalé ženě jsem půjčila 5000 tisíc... Ale moje dobrota mne vyléčí... Doufám, že ne až tehdy, kdy budu bydlet v té boudě.

Spáchám na zahradě mejdan, až položím koberec... A seženu husy "spasitelky" (jakože pasou tu trávu, víme)…

Počítám tak uprostřed srpna... Pokud nenarazím na nějakého "trampa".

Dojeď,  Honzo, děcka se tě bojí.... Já jsem na tebe furt naštvaná … asi proto, že jsi chytřejší než já... Elektrika tam je, kurníky taky, větrák jsem koupila, děckám hřiště...

a kilometr MÉÉÉÉÉÉÉÉHO POZEMKU.... Svoboda je strašně opojná.

 

Hawk.


11 názorů

susu
14. 06. 2019
Dát tip

souzním takto: stavím kutloch pro želvu už třetí měsíc a furt není postavenej. Přemýšlím komu nabídnu co, nebo komu nabídnu sebe, aby se toho ujal. Trávu seču tupým srpem (nejde nabrousit), rychlejší by to bylo asi nůžkama....na bábovku a kafe každej dlabe, to my zkušenější víme ....radši toho necháme :), ať se nedostáváme kam nechceme jít, naopak užíváme si tu svobodu. Hawk.


Lakrov
31. 07. 2018
Dát tip

Literárně zpracované účetnictví? Moc tomu (smyslu toho textu) nerozumím.  Kolik že to té jeho bývalé ženě půjčila? 5 milionů?  


Kočkodan
31. 07. 2018
Dát tip
Honorár za posekání zahrady panem Krásou se mnou málem nehezky seknul... ;-)

LGarra
30. 07. 2018
Dát tip

Che che... Nakonec to tak bylo .... Ale sekačka nedosáhne až na konec zahrady, tož jsem to dojela kososrpem :D


K3
25. 07. 2018
Dát tip

Je to takové příjemně střelené. Doporučuji koupit vlastní sekačku a v zájmu entuziasmu sekat sám. Je to nejlevnější a trochu práce neuškodí. A na husy pozor! Dokáži zadarmo prvotřídně pohnojit:).


agáta5
23. 07. 2018
Dát tip

nevěřím, že si za posekání někdo bere peníze... to jako fakt? i kdybych to měla sekat nůžkama, nikomu bych za posekání trávníku nedala prachy.. možná bábovku ještě a kafe... tohle je někde na jiné planetě ne?

jinak no ehm.. takové kousíčky, které bys chtělo dospojovat a vytvořit nějakou literaturu )


Lerak12
22. 07. 2018
Dát tip

Zahrada ve vztahu náhrada. A dřina nastejno. Ale zahrada s jablky pokušení... a pro uklidnění. V trvalky jitra, sny se mění.

Jako bych viděl. Tak tohle se nevzdává! 


LGarra
22. 07. 2018
Dát tip

To bezpochyby :D ... A taky jednou dojde.. Jako Chardonay... Nebo ne? :D :D


LGarra
22. 07. 2018
Dát tip

Chceš říct, že z toho nikdy nevyrostu?? Tak to už rostu :D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru