Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

IV.

26. 07. 2018
3
6
901
Autor
oran

:)

 

 

 

                   Lidi by měli bojovat pouze s nepřízní osudu a zlými mimozemšťany.

 

 

 

 

 


6 názorů

Diana
26. 07. 2018
Dát tip

oran - jistě, rozumím, záleží na konkrétní situaci. A ty určitě rozumíš, jak to myslím já. Sami si osud vytváříme výše zmíněnými vlastnostmi - podle okolností, kdy je projevujeme.


oran
26. 07. 2018
Dát tip

dianko, budu ti dávat terapie, pjeťo za hoďku po skajpu, jestli jsi v nouzi. :) ony jmenované vlastnosti jsou relativní (záleží k jaké situaci, či stavu je vztáhneš. nemám třeba vůbec nic proti sobeckosti nebo lenosti.)

život je zelený, někdy modrý, uvolněný, či při zdi. ale aspoň ráno, když vylezem z baráku, máme volbu, jakým způsobem se nadechnout.


atkij
26. 07. 2018
Dát tip

...tak ono se Diano asi nedá brát jako vážně míněno, já to čtu ironicky, sama si občas přijdu jako mimozenštan co sedí naproti Jitce a programuje jí nový software života...otázka vlastního svědomí...samozřejmě vždy na prvním místě.

Možná to ani na tip není...ale zbystřila jsem, vykulila trochu oči, povytáhla koutky...to taky není málo:)


Diana
26. 07. 2018
Dát tip

Ze všeho nejvíc bychom měli bojovat  sami se sebou - se svým sobectvím, leností, prospěchářstvím, pokrytectvím atd. Co je proti tomu nějaký osud!


atkij
26. 07. 2018
Dát tip
...nektery lidicky jsou fakt jak z jiny planety...jestli to prirovnani neni nakonec irelevantni:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru