Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Urostlé cizinky

01. 08. 2018
10
9
725
Autor
Movsar

Miniatury z horka.

Statika

Řeřavý smích propálí závoj klidu. Macatice sněhobílé pleti častuje svou přítelkyni pobavenou reakcí. A jak leží, třesou se jí stehna tekoucí po osušce, vlní se bitím jak horský veletok. I zadnice se otřásá v základech, rotuje kolem svého středu jak kolem tmavého oka uragánu. Pak je ticho, jaké bývá po katastrofách. Přichází učený muž a sklání se nad tím dílem. Je to statik, který určí rozsah škod.


Héraklés

Poklekla, zaklonila hlavu, ruce natáhla za ni, aby si načechrala vlasy, takže vydala křivku luku. A má pravdu, v těch úsporných bikinách je taky zbraní. A už z ručníku odvedle vstává atlet, novodobý Héraklés, přichází k ní, bere ji do paží, natahuje tětivu touhy, cílí a - podléhá. Ne, tady není válečné pole, tady je území míru a erotiky.


Kočičky

Na téhle pláži jsou lidi, labutě, kačenky a - kočičky. Mainské, britské, perské, křížené, jsou jich tu spousty. Namísto klubíček mají na hraní telefony, namísto myšiček mužské.


Urostlé cizinky

Urostlé cizinky. Asi Britky tučného okresu. Ta nejvíc snědá má vlasy do prstýnků a prsa do radosti. A ty nějaký Ludvík z Birminghamu, až ji přestane bavit cestovat po Evropě, vezme za slovo a nechá je ztučnět mlékem. A když budou mít veselou náladu, ostříkne mu tím mlékem knírek. Bude to pořádná anglická bžunda. No a takhle to končí. V "lehkém svitu komična" ukazuje se pravda života.


Michelangelovská inspirace

Přesně taková prsa dělal svým ženským postavám Michelangelo; dnes se tím nepřirozeným tvarem inspirují plastičtí chirurgové. Leží na zádech a z hrudníku ji trčí vzhůru dva míčky potažené kůží. V halence možná udělají službu, nahé ale působí podivně. Jak se s nimi asi zachází? Dávají k tomu návod na použití? A třeba si je nechávají instalovat, aby se jich muži báli. Kdoví.


Malá prdelatá holka

Malá prdelatá holka nedělá cavyky, opaluje se v krajkových kalhotkách sporé velikosti a nahoře bez. Dá si sprchu a zmáčí si ten kousek látky, až jí z toho zprůsvitní klín. Působí to rychleji než alkohol těžkých vín.


Měla je špičatá

Měla je špičatá a každé na jednu stranu, ta holka jimi zvonila hranu. Už jen na ulici a v tropickém horku chtěly se rozskočit, co teprve v milostném pohybu, jak asi pak musejí zlobit..


Maliny v čokoládě

V tomto horku je zakázáno pracovat. A tak parta cestářů, snědých hochů od asfaltové řeky, sundala montérky a ležmo vystavila slunci nahaté lulíky. Takové horké maliny v čokoládě. A holky procházející kolem lechtá chuť na sladké.


9 názorů

Josephina
05. 08. 2018
Dát tip

kolik je vlastně vstupné do Žlutých lázní? (asi by ho měli zdražit - je to tam určitě lepší než kino!)


diletant
03. 08. 2018
Dát tip

Prima obrázky, jakoby Hrabalovské, ale ve zkratce a s jiným jazykem. Také tleskám.


Musím říct, že tohle mě pobavilo. Jak vidno, když někdo umí, dokáže pár větami říci spoustu věcí a ještě dávají smysl. Palec na horu a úsměv na rtu.. 


Movsar
02. 08. 2018
Dát tip

děkuju andělko a k3. ten potlesk má v horku i svou pragmatickou funkci: udělá i trochu průvanu. ale cením si hlavně té symbolické funkce. mějte pěkný den


K3
02. 08. 2018
Dát tip

Já se přidávám s němým potleskem.


Andělka1
01. 08. 2018
Dát tip

To je fakt skvělé, skvělé, skvělé....a vše mohu dosvědčit. 


Movsar
01. 08. 2018
Dát tip

díky, přátelé. potěšili jste mě a taky rozesmála zpráva o studni. vyrážím pro inspiraci, někdy mě to stojí lehký úžeh z horka ve zlatých lázních, jindy prošlapané tenisky, když vyrážím do města. díky, budu se pokoušet dál na těchle denících pracovat a trochou erotiky tady přispívat.


Lerak12
01. 08. 2018
Dát tip

Movsare, Ty snad vlastníš nějakou prozaicko-vnadnou studnu s mohutným zdrojem. Už vidím, jak z ní rumpálem vytahuješ ňadra a ženská pozadí a stále z daleka nejsi na dně.

Opět pěkné prozaické "šmírování!" Když to takhle někdo umí, tak mě to zkrátka baví!


Gora
01. 08. 2018
Dát tip

Úsměv od ucha k uchu - dnes top - statik, anglická bžunda britek tučného okresu a nefoglarovští hoši od asfaltové řeky...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru