Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Billie Gates (parodie na Billie Jean)

23. 08. 2018
2
4
661
Autor
Danny

taková trošku ujetá parodie, originál zde: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/jackson-michael/billie-jean-7783

it was more like a game loader from a demo scene I said don't mind, but what do you mean it's the one which will move my data and programs around he said it's the one which will move my data and programs around he said his name was Billie Gates, as he caused a scene Then every head turned with eyes that dreamed of creating a system which will move his data and programs around People always told me be careful of what you do And don't go around breaking people's hard-disks And mother always told me be careful of what you love And be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth Billie Gates is not my lover he's just a nerd who claims his system is the one but Tux is not my son Billie Gates is not my lover he's just a nerd who claims his system is the one but Tux is not my son

4 názory

Josephina
28. 08. 2018
Dát tip
par chybek by se našlo .... drj to např na DeviantArt ;-)

Danny
24. 08. 2018
Dát tip
Norsko 1: v mladé generaci se tento jazyk skoro všichni učí ve škole, tím pádem jsem neuvažoval, že by dílo mělo málo potenciálních čtenářů. Navíc domluvit se v skoro libovolném zahraničí včetně zahraničního internetu je nad zlato.

Lnice
24. 08. 2018
Dát tip
:)

Norsko 1
23. 08. 2018
Dát tip

Jasně, všichni uměj brilantně anglicky, blbečku


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru