Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

stereotyp

04. 10. 2018
4
5
623

stereotyp

 

tak začíname

dni a noci

práca, domov

škola a deti

matematika, slovenčina

 

umývanie zubov

ráno a večer

telefón, realita

želania a skutočnosť

povinnosť, zábava

 

krátka cesta

láska, nenávisť

pravda a lož

konečno, nekonečno

hmotné a nehmotné

 

párne, nepárne

stena a za ňou

zvuky píšťal

a sloboda

v tom čo nás

ohraničuje


5 názorů

Haijin...vďaka za koment, nechcel som to veľmi predlžovať....skôr som chcel aby to pôsobilo, ako klip...preto ten krátky záver a tiež, aby zarezonoval ...neviem síce ako je v tej knihe braný stereotyp, ale pre zdravý vývoj dieťaťa si myslím, že je potrebný...samozrejme všetkého veľa škodí, dokonca aj slobody8-))))...vďaka

Atkij...nemám vyhranený pohľad na stereotyp, neberiem ho a-priori ako niečo zlé, škodné i keď niekedy je naozaj ubíjajúci...veď práve zo stereotypov sa vytvárajú tradície, ktoré potom obdivujeme, stále nás niečo ohraničuje...skôr by som chcel, aby za hmlou streotypu sme vedeli, že stále svieti slnko a cítili tú silu....veľmi pekne ďakujem za vaše komentáre 8-)))))))


atkij
07. 10. 2018
Dát tip

...neumím do čtyř:)...samozřejmě Líbí se mi čtvrtá...


atkij
07. 10. 2018
Dát tip
Slavo, moc ráda Tě čtu. Asi chápu tu mechanickou strohost, je určitě na místě. Stereotyp je ubíjející, hlavně když není moc prostoru k nádechu slunce. Libí se mi třetí sloka. Druhou a třetí bych přivítala překvapivější. Přestože můžu konstatovat, jo znám:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru