Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trvalé poškození mozku

16. 02. 2000
0
0
2258
Autor
Laďa

Po roce jsem se setkala s přítelem, který mě jedinkrát ve své lásce zradil. To už jsou roky dva. Teď je doufám ten nejupřímnější člověk. Oba jsme se poučili. A když se setkáme, trápíme se navzájem krásnými vzpomínkami na 2 měsíce lásky. Teď už jsme zakotvili každej někde jinde. Tohle je prostě taky pro něj. Díky za každej ten jarní den.

Potkala jsem osud, ač nevěřím na něj. Chtěla jsem veršovat a nemám slova. Zas jsem tě viděla, je to můj konec. Bráníme osudu číst naše myšlenky, mrzí mě odchod tvůj, sám sis to vybral. Stokrát jsem šťastnější a přece chci víc. Chybí mi doteky, které jsem neznala. Trápím se osudem, kterému nevěřím. Příhody života zavály minulost, chtěla bych vrátit se na kraj té propasti. Můžu říct: nechci tě. Jsi dobrým přítelem. V maličkém podkroví duše mý ubohý šlapem si po štěstí, křížíme cesty. Přej si, co nesplním. Dýcháš mi do ucha. Líbáš mě na šíji. Trápíš mě pohledem. Slzy jsou na kraji, věř mi, že neskanou. Je mi tak mizerně, chci zůstat s láskou svou. Příteli nenič mne, nic za to nebude.
Merle
23. 11. 2000
Dát tip
mlč-ím

Prokletí
23. 11. 2000
Dát tip
haha: mlčím vlčím , pučím křičím, zabývám se mozkem ničím m.

Merle
22. 11. 2000
Dát tip
Proklík: pak si to udělal VELICE nešťastně... Kromě toho je to dost neobjektivní zamýšlení.

Prokletí
22. 11. 2000
Dát tip
achjo, tohle nemá konce ... 8c) m.

Prokletí
21. 11. 2000
Dát tip
sálát ... mňam ... mě nejde jen o mil.poesii, ale o ni především ... chtěl jsem v tom auditku jen poprosit autory, aby se nad zveřejňováním určitého tipu {;o)} děl zamyslili .. m.

Merle
20. 11. 2000
Dát tip
ale Prokletíku, já tu mluvím o kritice, to je přece úplně jiná mísa bramborovýho salátu... Nechápu, jak tohle můžeš jen náznakem spojovat s uveřejňováním a čtením milostný poezie...

Laďa
20. 11. 2000
Dát tip
Hm, bramborovej salát, ten by nebyl špatnej.

Ber
20. 11. 2000
Dát tip
i já tu byla a četla

Prokletí
17. 11. 2000
Dát tip
*Tr-po-mo: to znamenalo POF .. i když tentokrát již skoro nepatrná ... 8c) Merlík si tady nádherně podřezává větev pod zadkem ... M, nepíšeš mi tu náhodou opačnej názor než u mýho auditoria o POF? ... m.

Prokletí
11. 05. 2000
Dát tip
viz dříf... m.

Silvinka
09. 04. 2000
Dát tip
Laďo, toto poznám. Najviac sa mi páči tá nejednoznačnosť pocitov a citov... Láska a priateľstvo miestami splývajú, nakonci však odpláva i posledná spomienka, dvere sa zavrú a život plynie ďalej...

Merle
17. 02. 2000
Dát tip
tyhle sdělný věci se ani kritizovat nedají, a je to příliš osobní, než abych k tomu mohl něco dodat, takže touhle spoustou slov vlastně jen říkám: byl jsem tu a četl

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru