Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dorotky a milec

05. 11. 2018
6
6
661
Autor
Movsar

Linda a její chlapeček

Štíhlá s jemnými rysy a krátkým sestřihem vypadá jako Linda Evangelista Purkyně. Na klíně má chlapečka a tomu z vlasů vybírá vši. A i když je čas oběda, nestrká si je do úst, tenhle zvyk už opustila. A chlapeček se tetelí, protože má maminku manekýnku a protože jedou tramvajkou kolem řeky a než dojedou domů, na hlavičce už ho nebudou kousat žádné vši.


Oxana a její kluci

Je sobota večer a v bytě dělníků od Koločavy vybuchuje ženský smích. Plnokrevná Oxana přišla potěšit krajany. A oni ji ženou všemi pokoji a plácají ji po stehnech a hýždích a sami se plácají po stehnech dobrým rozmarem. A v ústech jim hoří kořalka a v podbřišku hlad.


Malá noční hudba

Půlnoční. Crkot moči dopadající na hladinu toalety. Soused si ulevil a teď chrchlá do umyvadla. Sousedka shora točí píčou jako volantem, tiše masturbuje. Schizofrenik z pátého patra do světlíku drmolí nesrozumitelné věty. V přízemí Jugoslávci vedou zápalný spor. Babka z třetího pere, noc co noc. Kluk z podkroví jezdí výtahem kouřit na dvůr, nahoru dolů, trpně bere na bedra úděl tabakisty. Jenom kočky spí jakoby nic.


Kavalír

Odešel do kuchyně pro moštové víno Zlatý kavalír. Palcem zatlačil korek. Napili se. Ihned se svlékla a položila naznak své rozkypěle tělo. Chvíli jen tak dávala tichu šumění své krve, jaro svého mléka. Pak se vypnula a medově zašeptala: "Zlob mi prsa!" A on, kavalír..


Dorotky a milec

Zaklepal. Otevřela mu samotná Masná Berti, majitelka salonu. Přál si být s Pihovatou Kasandrou. Ještě měla zákazníka, a tak požádal o koňak. Sotva dokouřil viržinko, byla u něj. Usmáli se na sebe a po točitých schůdkách vystoupali k pokojíčku. Posadila se do lavoru a omyla si ji. Ne za paravanem, jako obvykle, ale přímo před ním. Touto drobnou intimitou jejich hodinka začínala. Pak jí počítal pihy.


Šťavnička

Bledá šťavnatička. Pod tílkem v září příliš lehkým zdivočela jí prsa, jejich konci na svět propučela dívčí krása. Je v Praze na výletě, a tak se nestydí a nestydatě dává místním i cizincům k pokochání tu svou trochu. A muži dole cepení v sochu.


6 názorů

Movsar
12. 11. 2018
Dát tip

děkuju, přátelé! myslím, leraku, že myslíme na stejnou věc.

agáto, bude to tak, jen netuším, co pořád pere.

 


agáta5
08. 11. 2018
Dát tip

babka z třetího má tutově výhodnej noční tarif na elektriku...

dneska jako břitva


Dagmaram
06. 11. 2018
Dát tip
Dorothy a milenec. Hezké

Yan73
06. 11. 2018
Dát tip

Mně se to líbí, zejména  malá noční hudba, protože tam malé já přerůstá hranice všedního bytí a vynořuje se celek...

Ahoj Y.


Lerak12
05. 11. 2018
Dát tip

Dneska na vrcholu erotických postřehů! Dejme tomu - v tomto ročním ochlazení. To s tím volantem může být i docela zajímavý. Ale jen tuším. Nemám řidičák a nevím o jakou techniku jízdy jde. Naposledy jsem chtěl řídit býv. manželku. Ale tam bych se volantu nedopátral. Proto jsem asi také havaroval.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru