Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Malíř

29. 03. 1999
1
0
2261
Autor
Merle

Na začátku všeho byla dismorphie, její dílko „Nad knihou o sebeopětování“, sk8ergirl a já. Protože to byl můj nápad, zůstalo na mě založit klubík, který by sjednotil všechny vegetariány a vegany na Písmákovi a tak tak činím.

Klub nemá žádné ambice figurovat na prvních místech jakýchkoliv statistik. Zařazovaná tvorba je samozřejmě k tematu, aktivita členů - dobrovolná. Správcovství odkazů povoluji všem a co se těch smutných človíčků, kteří zvířátka milují a i přesto je musí z nějakého zdravotního důvodu jíst, týče, i Vám jsou dveře klubu, po přimluvení dismorphie, otevřené. Napsal bych toho víc, ale myslím, že každý víme proč... __________________________________________________ Založeno 16.7.2004 v den 17. narozenin Míši H. (Jediný človíček, který se se mnou navzdory všem a všemu vydal na noční vegetariánskou párty :-)) Věnováno mé sestře Lucce, kterou by to, jakožto veganku a skvělou kuchařku, určitě potěšilo. Petr_Pan
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru