Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

host

03. 04. 2019
15
11
510
Autor
aleš-novák

divoká kachna

na zahradním jezírku

vzácná návštěva


11 názorů

Dagmaram
05. 04. 2019
Dát tip
:-)

Alegna
04. 04. 2019
Dát tip

asi si chtěla vaše jezírko vyzkoušet, nebo prohlédnout zahradu :-)


Umbratica
04. 04. 2019
Dát tip

Naše jezírko je malé a opečovávané snad až příliš . Takže vám ty kachničky přeju .

Já mám největší hrůzu z toho , že nás jednou navštíví nějaká volavka a udělá s rybičkami krátký proces . Odbčas nad naší zahradou totiž volavky přeletují . Zatím se ale ještě dolů nesnesly .


Um: naše jezírko má přirozený přítok i odtok, celkově je velmi "přírodně" (ne)udržované, takže třeba mu kachna prospěje...:o)


Umbratica
04. 04. 2019
Dát tip

Tak o tom bych ti mohla něco vykládat . Loni k nám přilétl na jezírko párek divokých kachen . Napřed jsem si řekla paráda - je to krásné a hned jsem je začala fotit . Ale za jeden jediný den bylo jezíko tak zdevastované ( uštípané lekníny , polámané pobřežní rostliny , zakalená voda ) , že jsme se museli s kachničkami rychle rozloučit . Za básničku tip . 


možná jen zabloudila od řeky, co nám teče padesát metrů za plotem...ale udělalo mi to radost...


Mne sa to prihodilo a možno by som sa aj tešil. Ja však v lete vypúšťam do jazierka rybičky kardinálky a mrenky, v pohode sa v ňom aj rozmnožujú a darí sa im, pravda, ak sa nestane to, čo v tejto miniatúre.


Diana
03. 04. 2019
Dát tip

Pěkné. Opravdu vzácná návštěva :-)*


Kočkodan
03. 04. 2019
Dát tip
Tak tohle z vlastní hlavy nebude, tady určitě došlo ke skutečnému přistání vodního opeřence. No, už začínám trochu pochybovat, vymyslet by to šlo samozřejmě taky… Raději “určitě” škrtám a na vhodná místa dosazuji “asi” a “možná”. (opatrný smajlík)

pomíjivost kachny na pekáči je jiná než pomíjivost kachny na jezírku...


Kdyby byla ne pekáči, byla by také vzácná, ale naše. :-) 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru