Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

4.KRYCHLE - prázdninová soutěž psavců

12. 07. 2019
0
13
1820

přátelé, kamarádi,

po dlouhé době je tu další kolo vaší oblíbené kratochvilné soutěže. Pozor, účast je anonymní.

jak to proběhne?

-napište nové dílo na téma "dva v jednom"  (slovo "v" je povinné). Forma není nijak omezena, pokud vyberete některou z kategorií užívaných na Písmáku. Do přihlášky prosím uveďte, v jaké kategorii chcete dílu zveřejnit.

-odešlete dílo jako zprávu autorovi této upoutávky. Dílo bude v soutěži označeno pořadovým číslem, podle toho, jak (a jestli) se budou jednotliví autoři přihlašovat. Pokud jeden autor přihlásí víc děl, dostane každé dílo své pořadové číslo. Protože je léto, máte na vymýšlení tentokrát víc času.

-uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 18.7.ve 20:00 hodin, pak budou jednotlivá díla anonymně zveřejněna.

-vítězí dílo, které do středy 31.7. 20:00 nasbírá nejvíc tipů. Pokud dílo dostane během hlasování i výběr, počítá se pro účely soutěže 1výběr jako 5 tipů. Pokud někdo dá tip vlastnímu dílu, bude toto dílo vyřazeno ze soutěže.

-výsledky  budou zveřejněny ve čtvrtek 1.8. v dopoledních hodinách. Současně dojde i k odtajnění autorů. Teprve pak můžete svá soutěžní díla uveřejnit na svých vlastních profilech.

 

dotazy směrujte sem do diskuse.

krychle vaše


13 názorů

Sedm hodin do uzávěrky, na seznamu jsou tři přihlášky. Ještě máte šanci.


soutěž KRYCHLE je undergroundová, nemá potřebu se objevovat v nějakých seznamech...


Marcela.K.
12. 07. 2019
Dát tip

Nejen čísla jsou zavádějící...i zobrazující se autoři je děs. Nerozumím tomu, proč je to nyní takto. Oblíbení autoři je náhodný sběr z dat. Klikneš na ně a zjistíš, že "požadovaný záznam nenalezen", nebo, že tu autor 15 let nebyl přihlášený... prostě nesmysl.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru