Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zavřít

17. 07. 2019
5
3
253
Autor
Sirrah

 

Zavřít

 

 

   Kliknu na maličký obrázek, z něhož se na mě usmívá roztomilá dívčí tvář. Otevře se nové okno, v něm se objeví ona dívka v plné... řekněme velikosti. Pod ní svítí nápis: [ZAVŘÍT]. Co provedla, napadá mě, To, že se nechala vyfotit nahá přece ještě není důvodem k trestu. Přesto, když se dost vynadívám, kliknu na nabízenou volbu. Zmizela a mě místo příjemného vzrušení naplnil nepříjemný pocit, kam vlastně. Marně se snažím pomocí tlačítek [VPŘED] a [ZPĚT] všechno napravit. Ani hledání v historii mi ji nevrátilo. Kam jsem ji to vlastně poslal; Na Sibiř? Nebo na smrt? Cestou z práce ji náhle zahlédnu. Jde po druhé straně ulice a má takový zamyšlený pohled. Kvapně k ní přejdu a překotně se jí za všechno omlouvám. Napřed za tu – doufám, že dočasnou – ztrátu svobody. Stojí a dívá se na mě zmateně. Teprve když se začnu omlouvat taky za to, že jsem ji chtěl vidět nahou, otočí se o rychým krokem odchází. „...zavřít, až zčerná,“ doznívá útržek slov, o nichž tuším, že se týkala mě.


3 názory

kuča
20. 07. 2019
Dát tip

Taky klikám...:-)


Umbratica
18. 07. 2019
Dát tip

Prý už existuje program, který dokáže svléknout fotografiii kohokoli oblečeného. Jen se obávám, že se  zájemci dovědí jen to , jak ten dotyčný(nebo - ve většině případů) ta dotyčná  pravděpodobně vypadají a ne , jak vypadají ve skutečnosti. I tak možná bude o ten program docela zájem.   Tip.


agáta5
18. 07. 2019
Dát tip

:))))) se tady chechtám... zavírám furt!!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru