Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Test

14. 08. 2019
0
1
340
Autor
bukač

Jeho občasnou nepřítomnosti zahání tím, že se navleče do miláčkova trička na spaní, a beznadějně se oddá svému milostnému vystoupení ve vzrušujících molekulách potu a v šupinkách odumřelé kůže, jimiž je tento fetišistický kus oděvu naplněný.

Plná myšlenek na vášnivé doteky naplňuje pokoj sílícími vzdychy, kterými bezostyšně doprovází toužebnou masturbaci, a to tak zaujatě, že docela přeslechne i štěkot sousedova psa, jenž plní funkci hlídače a výstražného alarmu bez remcání, a pouhá miska naplněná vodou a granulemi je mu dostatečnou odměnou za tuto bohulibou činnost.

Pohladí svědomitého, po kružnici obíhajícího hlídače po zavlhlé srsti; ranní vláha nepostihla pouze rostlinstvo, konstatuje a otevře vrátka k domku, v němž bydlí spasitelka roztoužených mladíků. Dojde až tam, kde dlouhá chodba zahajuje zdánlivě nekonečnou cestu k jeho milované. Nepřekvapí ho její zkroucená póza, rychle shodí společností schválený oděv a celou vahou nalehne na její nahotu a nedokončenou fyziologickou potřebu své nově nalezené lásky zdárně uspokojuje zdánlivě zběsilými pohyby.

Snad tentokrát?

Je zase pryč. Stále ještě oddychujíc po obvyklém uvítání své samoty usedá na jasně bílé prkénko a ze včera zakoupené papírové krabičky vytahuje těhotenský test a procedura prováděná přesně podle pokynů a podpůrných nákresů jí to během pár minut prozradí. Nezbývá než počkat. Snad kouzlo nalezené ve staré knize už naplnilo svou podstatu, a nastal konečně čas s tím divadélkem skoncovat. Láska je sice mocná, ale lež nebere ohledy na upřímnost vyřčených slov. Požadovaný čas vypršel a ona se shýbá, aby vše měla z první ruky. Ano. Splnil své poslání a je třeba přistoupit k plánu B.

Tentokrát se pes nerozštěkal: že by na zahrádce vedlejšího domku operoval soused už v brzkých hodinách a odvedl hlídače na procházku k místní samoobsluze, kde, jak doufá, zakoupí modernější řetěz. Ticho narušuje až bouchnutí dveří a jeho žoviální poznámka o její tváři, kterou zahlédl během čistění zubů v zrcadle, při zamumlání přání spatřit ten nejkrásnější obličej. Neodolá pokušení, shodí šaty, a usmyslí si, že mu tu důležitou zprávu prozradí až po prožití další největší lidské slasti, kvůli které stojí za to, držet tajnosti o trochu déle. Současně pár milenců vrcholí a oddychujíce, mohou si začít sdělovat svá tajemství.

Vařící voda zaplaví čekající lógr v obou hrnečcích a nastává doba, kdy se musí vyřešit dilema, zda vydat dítě tomu mládenci, který nemá v jejích očích žádný smysl pro rodinný život, nehledě na jeho neuspokojivou finanční situaci, nebo se v dívčím mozku kuje druhá alternativa:

„Víš,“ začíná mluvit a dovedně manipuluje s plnými hrnečky, které přenáší od kuchyňské linky a staví před obě dvě židle, z nichž jedna je již obsazená, a ta druhá na svou zátěž dosud čeká, „myslím, že už by nám to… no, nemám pocit, že ty a já… nebudeš sem chodit, jo?“      

Není schopen odpovědi. Při odchodu si koutkem oka všimne, že pes je zpět, ale nenachází sílu, aby ho pohladil. Hlídač je na krásném, lesklém řetězu,

on je volný

               

 

               


1 názor

Lakrov
21. 08. 2019
Dát tip

Dočteno souvisle do konce a připouštím, že ta miniatura má něco do sebe.  Na mě ale působí tak nějak zmatečně, což je ale nejspíš moje chyba.  Přeju lepší čtenáře.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru