Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

HAIKOPOKUS (81)

16. 08. 2019
10
6
420
Autor
Odettte

Výhled na hřbitov –

makléř mě seznamuje

s přednostmi bytu


6 názorů

snake_01
25. 08. 2019
Dát tip

Pěkné, výborná juxtapozice...

T.


*

Odettte
17. 08. 2019
Dát tip

Děkuji Andělce a ostatním také.


Andělka1
16. 08. 2019
Dát tip Odettte

Vážně dobrý postřeh.

Jezdím na jednu pronajatou chalupu u Prahy teprve pár týdnů. Ti hodní majitele mi to pronajali za hubičku, s tím , že si koupili jinde - byt u přehrady, už jsou senioři. Jediné dítě jejich asi má svou nemovitost.Čili tam nikdo nejezdí. No a hrozně se mi omlouvali, dokud jsem tam nebyla se podívat, že se stali sousedy domu " Pečováku", jenže je to fakt ODKLA´DÁK. No a mají společnou přijezdovou tudíž cestu. A na té cestě mají staroušci sezení se slunečníky . tedy na okraji cesty, nikdo je nepřejede... Pohled fakt nic moc. Mám podezření, že tito mí pronajímatelé tam nechtějí jezdit a mít jednou týdně na očích - co je může potkat. Věkem už jsou blízko. Lidé nechtějí vidět. Máš velikou přednost. BER SE HŘBITOVEM PŘED OČIMA, JE TO TRÉNINK...

SMRT A  STÁŘÍ NEMOHOUCÍ JE VELKÉ TABU V NAŠÍ SPOLEČNOSTI..nechci vidět, nechci slyšet...br...já ne, já to nechci...asi tak. NEDOSPĚLÁ SPOLEČNOST VŮČU SMRTI A NEMOHOUCNOSTI. Ty jsi vtipná, já asi moc vážná - Ale to ve mně Tvé haiku vyvolala a to je přeci i smysl haiku...nedokončené, dokonči si sám. Tak jsem dokončila. Ty tři řádky, já cca 20...:-))


atkij
16. 08. 2019
Dát tip
Vtipné:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru