Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smazání Luboše Kemrně a Miluny Voškové

08. 09. 2019
6
88
3813

Nazdárek, kamarádi.

Nejprve se asi sluší podotknout, že tento problém jsem nedřív zkoušel řešit s Oldou a Adminem A, nicmémě ani jeden z nich nedokázal poskytnout uspokojivé vysvětlení - to je abych nebyl za ublíženou vesnickou tetku.

Věc je taková: Dnes v noci byly bez jakéhokoliv uvedení důvodů smazány staré a na půdě tohoto serveru určitě dosti oblíbené nicky Myslivec Luboš, 73Kg, 174cm,mušství 17cm, Miluna Vošková a Radovan Skromný - Tvořivý. Proč se tak stalo, se mi nedařá zjistit.

Pokud někdo víte více, prosím, dejte mi vědět.

J.O.


88 názorů

to silene: zatím mi nebylo smazáno dnešní dílko, lze mě tam v zombie prosbě podpořit. učiň tak, já už bez movsara žít nedovedu. tři tejdny v cvokárně po ztrátě haijina, stěží jsem se trochu probrala a - teď tohle!? podpoř mě prosím, já nechci zpátky na desítku!


Silene
09. 09. 2019
Dát tip

Protože bez vnuci ženského pohlaví je život smutný!


Silene
09. 09. 2019
Dát tip

My změkčilé plačky stále doufáme, že budou, chvíli potrvá, než se zvetí k důstojnému zombie údělu.


Opravdu konec?!? A Kemrňa bude omilostněn nebo nebude? A Miluška? Našli se jejich mrtvoly? A směli si před popravou vzít aspoň svoje dílka? Nevíme nic, zůstal jen strach. Na koho dopadne ruka zákona zítra? VŠAK ON NÁS PROGRAMÁTOR NAUČÍ POŘÁDKŮM. Aj cvaj traj, kdo neumí počítat, nemá co psát poezii na nejlepší literární seser vr v čr. Nelíbí? Běž!


Lerak12
08. 09. 2019
Dát tip

Tak jsme si hezky vylízali rány a zazvonil zvonec a pohádek  Len malé pochybenie a Cenzůře těch nepohodlných,  je konec.


ysslandia
08. 09. 2019
Dát tip

Tak verím, že si to chlapci vydiskutujú k spokojnosti,- avízované"zmazané nicky" by tuná určite chýbali. Odo mňa všetko.


Alegna
08. 09. 2019
Dát tip

To je fajn,že to dobře dopadlo


Olda
08. 09. 2019
Dát tip LinaDee

JO: Přestaň řvát jak děcko na všechny strany a jako normální člověk sepiš konkrétně jaké alternicky, proč se shoduje tvoje IP adresa a jasně, mrknu na to.


ysslandia
08. 09. 2019
Dát tip Ježkovy voči

..,,splývají s prudícimi  nicky"- aha, takže predsa len malé "pochybenie ". Ale tak sa to snáď dá napraviť. A dík za odpoveď.


A jak jinak jsem mohl nějak komunikovat, než přes proxy, když jsi mi zabanoval IP? 


Ježkovy voči
08. 09. 2019
Dát tip Fairiella, Alegna

Oldo, vždyť jsem Ti psal zprávu. Vůbec jsi na ni nereagoval. Co jsem měl dělat jiného? Pokud bys byl tak hodný, prosím o obnovení mých pseudonymů, já odstraním tohle dílo, a nebudeme se k tomu vracet. 


Olda
08. 09. 2019
Dát tip

Každý rozumný člověk, který má nějaký problém, napíše email nebo vzkaz. Takových je denně několik. Ti, kteří místo toho maskují svoje IP adresy, používají anonymizery, pokaždé se hlasí z jiné IP adresy, křičí tu všude, splývají s prudícímy nicky, které tu nedostanou prostor.


Fairiella
08. 09. 2019
Dát tip

Na Písmáku chybí funkce minusového tipu. 

Alternicky Luboš a Miluna ani Radovan nebyly trolicí nicky, ale pseudonymy. Každý měl svůj specifický styl a každý měl svůj nemalý okruh fanoušků, jak již bylo několikrát tady v diskusi řečeno. Nechápu, jak si i přesto může někdo vést svou a držet se teorie o trollení, ke kterému směrem od těchto nicku nikdy nedocházelo. 


Marcela.K.
08. 09. 2019
Dát tip

No, teď jsi mě pobavil. Mylenka byl můj původní nick, dokonce  bys i dohledal jak a proč vznikl, po té co právě takovým týpkům jako byli Ti Tebou jmenovaní pánové, tak moc vadil, že si ze mně udělali terč svých přiblblých vtípků, jsem požádala Dera o přepsání na mé civilní jméno. Takže Marcela .K. je jen přejmenování původního nicku. Ano, mám tu i alternicky, ale pouze jako pseudonymy. Důvody Ti vysvětlovat nebudu, ale rozhodně je nepoužívám na nějaké přiblblé vtipkování a provokace, ale pro psaní. 


No...teď jsem se od Eddieho dozvěděl, že tahle "stará dáma," jak říkáš, tak trochu káže chleba a pije víno. V minulosti si taky zakládala altery, činila tak při konfliktech ještě s Marvinem a samotným Eddiem, obcházela pomocí toho blokaci. Viď Mylenko :)

 

hand of senior lady, baby

 


Marcelo, Ježkovy voči mi zapůjčil jeden z vás poté, co se tahle kauza začala řešit na Facebooku. Bez dotyčného bych vůbec nemohl vyjádřit svůj názor a jakkoliv se hájit. Mimochodem, kde je psáno, že jeden člověk tady nesmí mít víc nicků? To je jako kdybys tvrdila, že spisovatel musí publikovat pouze a jenom pod jménem, které má vepsané v občance.

ysslandia
08. 09. 2019
Dát tip Ježkovy voči

ježkovi- ja som vravela o alter-troll všeobecne, ani jeden zo spomínaných tieto tendencie nemal. Radovana som celkom žrala / textovo/, ale viac mám v hlave fixnutého myslivca, lebo ten bol fakt výslovne nad vecou- / a čítala som ho tuším viac,- / takže bola by som rada, ak by sa najrpv vysvetlil ten myslivec, a konkrétne to, čo som sa pýtala. 


 

 

old checker hand?

přišla si pro tebe ruka staré dámy synu

 


Ježkovy voči
08. 09. 2019
Dát tip LinaDee
Ysslandia - jenže tady šlo spíš o pseudonymy než o nějaké altery nebo trollí nicky. Miluna Vošková vydala v roce 2013 e-book Tož kurva, Myslivec v současnosti taky plánuje své texty publikovat. Radovanovi opakovaně vycházely věci ve Tvaru.

Marcela.K.
08. 09. 2019
Dát tip

v


Marcela.K.
08. 09. 2019
Dát tip

No a jelikož je Miluna současně i Milovnicí koček a Luboše nechápu, proč se divíš. Nakonec, zbyly Ti ještě Ježkovy oči.

 


ysslandia
08. 09. 2019
Dát tip Ježkovy voči

Ok, ja plne chápem, že "alter.-troll"-i sa mažú, to akože naozaj nič nenamietam, akceptujem, ale predsa by som mala iba jednu otázku na majiteľa : ,, došlo k pochybeniu zo strany admina, alebo išlo naozaj o "podchytenú " ip... / vzhľadom k tomu, čo sa tu píše, by som naozaj poprosila majiteľa, admina o vysvetlenie a zodpovedanie tejto otázky.../. Dík


Kdo je Miluna tady není žádné tajemství už mnoho let :)

Já vím...

Marcela.K.
08. 09. 2019
Dát tip

Já vím, kdo je Miluna . Možná bydlí s Lubošem :-D 


ysslandia
08. 09. 2019
Dát tip

Ježkovi- myslela som to v rámci irónie- stačilo dočítať koment,- / 


Hele, to je jako v té známé písničce od The Tap Tap.

Káto, Olda to už moc dobře ví, ale bude dělat mrtvýho brouka.

Fairiella
08. 09. 2019
Dát tip

Spalnička nemá s Lubošem a Milunou stejnou IP adresu, nejedná se o totožnou osobu. 


Já jsem ale žádná Spalnička nebyl a nikomu jsem se nikdy nepoškleboval. Nechápu ten plurál.

Marcela.K.
08. 09. 2019
Dát tip

Hele, moc to tu už nesleduji, ale to málo, co jsem zachytila a předváděla tu  Spalnička, byly jen provokace a pošklebování. Na to si opravdu můžete najít jiný web. Třeba nějaký kočičí, nebo partu neočkujících matek... já Oldovi celkem rozumím. To, že z jedné IP adresy pak spláchl všechny alternicky je celkem pochopitelné. 


ysslandia, myslivec byl zcela bezkonfliktní, stejně ale i Radovan, Miluna (navzdory vší sprostotě) i Milovnice koček. Olda je jednoduše vzal šmahem s Eddieho profilem Spalničky na základě toho, že mu Milovnice koček komentovala diskuzi. Považoval oba nicky za dílo jednoho člověka a prásk. Teď už to ale nemůže vrátit, protože tím by uznal chybu, což mu zřejmě jeho hrdost nedovoluje. Jinak všem děkujeme za podporu!

Občan_Rýša
08. 09. 2019
Dát tip Pišta_Hufnágl

Hohohó - vypadá to, že se vrátily doby, kdy zde řádila Machiavella doslova jako černá ruka. Akorát že dneska je to tak nějak každýmu jedno :-)


ysslandia
08. 09. 2019
Dát tip

čudné no, myslivec bol človek čo azda nevynechal ani jednú diskusiu, rýpal tu do všetkého, angažoval sa, bol provokatér, výslovne vždy konfrontoval každú jednu kritiku pod textom,výslovne sa "bil" za svojej uznanie- akurát sa čudujem, že som to nikdy nezaregistrovala- nakoľko zakaždým si ho spájam iba s jeho vtipnou tvorbou a pozdravom-ahojte decká / vtip, nadhľad... /evidentne moja chyba, moja povrchnosť, prehliadnúť toľko "prešľapov-"- však ?


Fairiella
08. 09. 2019
Dát tip Pišta_Hufnágl, Entropia, Aru

Když vidím, co se tu na Písmáku děje a když si vzpomenu, jaké to tu kdysi bývalo moc fajn a podnětné a člověk se nemusel bát, že něco někam napíše a bude smazán, je mi, jako kdybych navštívila staré milované místo a někdo tam postavil parkoviště. Je mi z toho docela blbě. Pokud mi někdo bude chtít po napsání tohoto komentáře smazat zdejší profil, prosím o varování, mám tu nějaké básně, které asi úplně už nemám nikde jinde, a ráda bych si je pak teda nejdřív zálohovala, pokud to bude nutné. 


Gora
08. 09. 2019
Dát tip

Také tomu nerozumím...


Fruhling
08. 09. 2019
Dát tip Gora

Luboše jsem četl pravidělně, nechápu, jak na tom mohlo někomu něco vadit.  Bez ohledu na to, čí tom byl alter.

Jaký je tedy důvod této popravy?


Ale mohl by z toho být pěkný western: The Assassination of Luboš Kemrň by the Coward ...?


Nemyslím si. Ze své strany to očividně považuje za uzavřené, to ovšem o mnohém svědčí.


Alegna
08. 09. 2019
Dát tip

aha, doufám, že to Olda vysvětlí


Alegno, důvodem je Oldův rozmar. Zde nedošlo k porušení žádných pravidel, jen Oldovi vadilo, že jsem pod nickem "Milovnice koček" zcela nevinně komentoval diskuzi, kterou pod nickem Spalnička zveřejnil Eda Vrána alias někdejší redaktor Marking Machine. Olda mě pravděpodobně považoval za Eddieho profil a bez uvážení smazal všechny účty, které se v poslední době přihlásily z mé domácí IP. Teď už si ale za rozhodnutím musí stát, aby nebyla zlomena jeho autorita. Asi.

Na nic jiného tady nečekám. A už mi pomalu dochází pivo...


Alegna
08. 09. 2019
Dát tip Lerak12

možná by bylo dodré přece jenom se dobrat toho, proč byli smazáni, než bude tato diskuze smazaná


Ježkovy voči
08. 09. 2019
Dát tip LinaDee
Četl jsem to už tenkrát, teď šlo jen o takové nostalgické čtenářské znovuzabřednutí...

Jedenáct let ses psychicky připravoval to otevřít? :)


A jinak Měrka byl fajn. V roce 2008 jsem si od něj koupil Telekrista a Mentála. Nedávno jsem se do něj začetl.

Ježkovy voči
08. 09. 2019
Dát tip LinaDee
Lino, díky za podporu!

LinaDee
08. 09. 2019
Dát tip Pišta_Hufnágl, Alegna, Lerak12, Umbratica

Nepatří sem vulgární próza atd? Kdo určuje, co je a není spisovatelství? Jistě si pamatujete Měrku, který psal horší skopičiny a dokonce je pak vydal knižně, všechno má svého konzumenta. Rozhodně nesouhlasím s tím, aby se mazali autoři bez varování.  


Hele, smazal mi dva profily, které byly staré přes deset let. Plus několik cca tříletých. Šmahem. Ono to o něm dost vypovídá - vnímá lidi jenom ja IP, nicky, nevidí pod tím skutečné osoby. Typický rys ajťáckého sociálního deprivanta.

devian
08. 09. 2019
Dát tip Lerak12

má vůbec smysl sem něco psát, když to olďan za chvíli pošle do pekel? nemá.. a tak je to s celym kdysi slavnym písmákem..


Ježkovy voči
08. 09. 2019
Dát tip Pišta_Hufnágl, LinaDee, Fairiella
Pokud by někomu chyběl humor Luboše Kemrně, tak je dosti aktivní na Facebooku, téměř každý den tam je buď nějaká mikropovídka nebo návod. https://www.facebook.com/profile.php?id=100018247145902

Neřekne nám nic. Udělal chybu, zaměnil IP adresu - moji s eddieho (nebo já nevím, kdo tady ještě co dělal) a teď to nemůže napravit, protože by byl za ty víš koho. Neskutečný. Ale jestli je to tady vážně až v takovýhle stavu, tak bude lepší úplně se na to vykašlat. Jinak mě štve, že jsem v minulosti písmáku tolikrát udělal reklamu. Nicméně to bylo ještě za Dera.

Pišta_Hufnágl
08. 09. 2019
Dát tip Lerak12

Víš co - aby se ostatní mohli poučit z krizového vývoje a dát si na konkrétní závadové chování majzla. :)


Oldo, lžeš sám sobě. Zmiňuješ diskuzi uživatelky Spalnička, kde se Spalničkou diskutovala Milovnice koček - dvě autentické osoby, Renda Vaněk a Eda Vrána. Nedošlo k porušení žádných pravidel. Fakt to, co jsi napsal, myslíš vážně?

A dozvíme se tedy, co ten nebožák Luboš provedl?


Olda
08. 09. 2019
Dát tip

Chvíli to tu nechám, pak smažu. 

Pořád dokola -- jeden nebo více individuí, kteří se ukájejí tady na P. prudičstvím, otravují lidi, nejčastěji se ohánějí svobodou slova a nesením spásy. 

Hlavně natom zoufale lpí. Pořád další a další IP adresy, schovávání se.. v jedné diskuzi spolu hovoří pod různýni nicky jeden člověk.. uff..

 


Silene
08. 09. 2019
Dát tip LinaDee, Fairiella, Gora, Kočkodan

Lubošova (Myslivec) projektu věčná škoda, vždyť šlo o ucelený koncept fabulace, a ze slavného mušství se vyvinul výtečný fenomén nezkompostovatelného hejna, kdo by to nedocenil!

Miluny želím dtto a Radovan S-T mě bavil, jakkoli třebas pochopím, že se satirický přístup přímo proti samotnému písmáckému konceptu a adresným osobám (subjektivně asi největší obtíž, no) mohl jevit sem tam přespříliš, 

coby provozovatele by mě asi drobet rozčiloval, připouštím;

ovšem jsem řadovým přispěvatelem, jako taková figura pak pociťuji ztrátu fest.

Zákulisně nevím nic. Pokud by byla prohřeškem pouhá tvorba, potom achjo.

Jmenovitě u zmíněného Myslivce Luboše jsem - u pročítaného díla - nikdy nezaznamenala nějaký zjevný důvod k likvidaci.

Vyjádření k úkonu (vyjádření ve smyslu objasnění situace) mi určitě schází.


Kdyby mi to tady už nebylo šumec, tak by mě snad popadla stejně revoluční nálada, jako za Velly... :)Teď si ale jen otevřu pivo a s pobaveným zájmem počkám, co se z toho vyvrbí.


Ježkovy voči
08. 09. 2019
Dát tip Řád Duhových rytířů
Největší vtip na tom celém je, že Olda to sem chodí číst a nic nenapíše, nevyjádří se. Výsměch.

atkij
08. 09. 2019
Dát tip

Vím stejně, co ty. Ať se Ti to může stát překvapivé. 


atkj, určitě nemohl. Právě s ním komunikuji.

TAKŽE NAPOSLEDY! Podle admin a majitele se nic nestalo. A jestli, tak šotek. A kdo ještě pípne, tak ten může vyrazit rovnou na Krmeň (2198 m.n.m).


atkij
08. 09. 2019
Dát tip

Nemohl se Myslivec Luboš smazat sám? Možná naivní otázka, jeho nick ani díla (občas jsem ho četla) mi nepřišla nikterak zavádějící. Také se nad tím pozastavuji. 


 

Z právě přihlášených probíhá vyšetřování vhodnosti těchto podezřelých:

Tulák vrbový – (vrba nechodí, zavádějící)

Pepo – (neplněje protipožární předpisy)

Puškyn – (nespisovnost)

Olda – (vyšetřování maskující)

král bramborových lidí – (feudální titulování - nepřípustné!)

dajakobol – (nesrozumitelné, zavání cizoslovností)

cvrcka – (lenost používat diakritiku)

atkij - (pozpátku by to měla být jitka, ale není)

aj

 


Nejsem daleka použít vulgární výraz! (takhle jedině se smí na písmáku nadávat) Jak JO psala v úvodu, ptala se adminů, ptala se majitela a - nic. Jak jinak to ještě chcete slyšet?! Prostě se to nestalo, nic takového se tu neděje a kdo do toho bude šťourat, nerozumí demokracii a ta už si umí s takovými poradit. Mějte rozum děvčata. Vždyť se zas tak moc nestalo.


Celkem chápu, že to tady vzdávají lidi jako Zdenda a spol.

Madam. Jistě jste si všimla, že probíhá Přestavba Písmáku. Když se kácí les, létají břízky. V dnešní době NEEXISTUJE v ČR lepší prostor pro amatérskou literaturu. Kultura je v našich rukách, aneb jak říká jeji ministr Zaorálek, ani ta Meda tu s námi nebude navěky. Musíme se starat sami. Nestůjte v cestě progresi, běda! Smažte se sama a založte si nick bez pravopisné chyby. Je to ve vašem... je to zájmu všech. Děkuji.


Je pěkné, jak se k tomu všichni bojí vyjádřit, aby na základě toho smazáni a zabanováni v další vlně. Nemyslím si, že by někdy písmák byl ve větších s*ačkách než v těchto dnech.

V pořádku. Pokud tak učiní i Miluška Vošková, bude se smět vrátit. Krmeň ne - to už bylo za hranou!


aleš-novák
08. 09. 2019
Dát tip LinaDee

Pošlu notářský ověřený rodný list.


 

 

Pane Aleši, i ve vašem příspěvku je znát nevážnost. Pochopte prosím už všichni, že tvorba, umění a kultura vyžadují odpovědný přístup. Nelze si humor zasazovat kam se komu zlíbí. Co kdyby ho třeba někdo nepochopil? Třeba redaktor. Řád a pořádek, zejména TO kultura potřebuje. Kdo ji bude přes varování porušovat, škodí obecným pravidlům umění A PROTO bude odejit.

 

Například bych chtěl upoznit na případ z včerejšího dne. V kategorii haiku byla uveřejněna báseň s jednou slabikou navíc. Redaktor autora na chybu upozornil, ten ji ale DODNES neodstranil!

 

A sebe-posměšné nicky škodí nejvíc. Pryč s nimi! Pro jistotu bude přezkoumáno, jestli i vy se náhodou nejmenujete jinak než Aleš (Novák prozatím bylo schváleno).

 

 


aleš-novák
08. 09. 2019
Dát tip LinaDee, Alegna, Benetka

Je suis Kemrň

 


Uživatelé si nesmí myslet, že jejich provokace nikdo neprohlédne. Luboš Kemrně? Každý uzná, že tohle už je příliš!


Dále doporučuji vyřazovat autori, kteří úmyslně nedodržují Variety s vyšší společenskou funkcí (pravopis) a nedbají rad redaktorů. Jak jsem si sama ověřila, před každým postihem zasílají administrátoři Varování. Pokud na ně uživatelé nedbají, porušují tak práva Správných lidí žít zítra v lepším světě.  


.


Nu což. Musíme tam všichni.


Další? A jdeš taky Pišta! 


Pravda je, že proč začal po tolika letech najednou vadit Luboš, to by mne zajímalo velmi.


Žádám administrátory o smazání i nicku Ježkovy oči. Pokud někdo nechápe, že vulgární jména a vulgární díla nemají na kulturním serveru co dělat, pak ať nenarušuje snahu lepších lidí, zavést znovu na Písmáku pořádek. Jak si jistě mnozí všimli, v posledních týdnech se tu tak děje. Řád a pravidla musí být a kdo je Nechce dodržovat, musí odejít. Je to v zájmu kultury Česka, jak by potvrdila i Meda Mládková.


Nevíme.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru