Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ACH JO (podzimní)

23. 09. 2019
2
8
388
Autor
LOP

Chladivý podzime

ženy jsou opět více oděné

my muži rok co rok prosíme

ještě né ještě né

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a další pokračování

HURÁ (jarní)

uvidí se ...

 


8 názorů

Musaši
21. 12. 2019
Dát tip

A jinak : myslíš, že vciťování se mužů do ženského světa je pouze zábavné ? Já to vidím jinak. Myslím si, že pro určité skupiny mužů je to smysl života.


Musaši
21. 12. 2019
Dát tip

Mně se líbí hlavně ta první část. Připadá mi taková zároveň vtipná a zároveň nostalgická. Tip.


LOP
30. 09. 2019
Dát tip

Pro California Memory - děkuji za tip i za vaše slova o porozumnění tomu, jak moc jsou muži zaměřeni na vizuelno, zvláště u jejich souputnic na světě, tedy žen. 

Pro ysslandii - jsem rád, že jste mi odpověděla. Mám rád stručnost a z mého pohledu je toto čtyřverší dostatečné, protože jednou vidět nahradí stokrát slyšet anebo popisovat a vysvětlovat. Vciťování se žen do mužského světa a naopak je jedním z nejzábavnějších témat našich životů. Věřím, že snad taky porozumíte.


ysslandia
28. 09. 2019
Dát tip

konštatovanie, že si si urobil radosť nie je predsa ničím iritujúcim,je to normálna spätná väzba, že tvoje "poznanie " a následná prezentácia sa u mňa nejako minuli účinkom. Prišlo mi to pomerne banálne a plytké- a s tým dodatkom  hurá, už nejako narýchlo dostrčené- jednoducho v mojom vnímaní sa s textom dalo viac pohrať, viac dotiahnúť a doladiť nápad,-

 


LOP
26. 09. 2019
Dát tip

Na prvním místě jsem rád a těší mě to, že jste si toto čtyřverší s dovětkem přečetla a navíc se k němu i vyjádřila.  Svými použitými slovy jste mi sdělila, že se vám napsaný text nelíbí. Chybí mi ale vysvětlení, co vás vedlo k vaší domněnce. Pokud toto chybí, pak jsou to prázdná slova a bylo by asi lepší nechat si je pro sebe. Lidé píší svá slova a vážou je do různých forem, aby druhým něco sdělili nebo je na něco upozornili o nich samotných nebo o světě ve kterém žijí. A druzí na to pak zarezonují (kladně či záporně) nebo nezarezonují. Tolik za mě o psaní. Vaši odpověď přivítám, protože mě baví poznávání, ale i bez ní se svět nezboří.

 


ysslandia
23. 09. 2019
Dát tip

jáj no, toto mi príde tak, že si autor urobil väčšiu radosť sebe,- ako textu,-


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru