Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyoraná myš

24. 09. 2019
5
1
474
Autor
Benetka

Za tri mesiace príde J.E.Žiško :)

Tak přeci jen menzes. Nevím kde jsem se vzdálil od reality,měl jsem za to,že "to" máš až o týden později. Moje starosti na Tvoji hlavu - viď? Ale snad nejsem zas až takový úchyl - vždyť já trpím s Tebou! Ale hlavně já nejsem ten který zjišťuje a následně roztrubuje do světa. Měla bys lépe vážit svá slova,mému srdci milá. Neprozrazuj toho tolik ze svého soukromí! Až bude příležitost řeknu Ti to face to face. Buď opatrná,prosím. 

Je vskutku pozoruhodné jak ty energie kolem nás a v nás proudí! Jen jsem se čistě pracovně zmínil,že jsi včera nefungovala bo Ti bylo zle tak už si kolega přisadil to svoje: No - ani dnes "Jí" není nejlíp  - a střevní chřipka to není. To jsou ty její každoměsíční záležitosti.

Souběh okolností tomu chtěl abych se chtě nechtě vydal za Tebou. Tak jak neustále k Tobě mé myšlenky jdou,stejně tak i mé tělo se dnes přidalo. Step by step.

A když jsem pak otevřel dveře k Tobě,a uviděl

TY TVOJE OČI !

Obrovské hnědé koláče plné bolesti a smutku! Ach Bože,Lásko! Srdce se mi sevřelo!

A co bych k tomu měl řÍci,když tam nejsi sama a tolik cizích uší naslouchá? Snažil jsem se to odlechčit a pravil:

Tak kde že je ta VYORANÁ MYŠ?!

Ale to Ty nejsi.


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru