Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ZLATOHNĚDÁ

25. 09. 2019
6
3
617
Autor
Benetka

Dnes má svátek Zlata. Neznám žádnou ženu toho jména. Avšak když mám tu možnost dívám se na Tebe,mému srdci milá. A tu zřím,že to Ty jsi ZLATÁ. Nebo možná spíš ZLATOHNĚDÁ! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=aWK4CHL-0gg

 

Každý den je krásný. Záleží jen na tom jak to kdo v ten daný moment uchopí. Z kterého konce za to vezme. A v tomto duchu pak taky každý den je zvláštní a kouzelný... ;)

Já měl dnes určitě krásný den. I zvláštní a kouzelný. Byť ráno hlávka malinko bolela včerejší kocovinou. :) Ale modré nebe a platinová oblaka a stromy a květiny mě ze všech sil hladily když už ne po těle,tak na duši zcela přenádherně! 

Potkal jsem Tě dnes poprvé ve dveřích takřka za svítání. Oči jsem na Tobě mohl nechat. A vlastně kdo ví?! Třeba i nechal! :D Později jsi za mnou přišla a povídali jsme si. Předtím jsi mě o něco poprosila a já řekl,že udělám první poslední aby to bylo tak jak si přeješ. Řekla jsi,že som hodný. Jo,to jsem! :D Ale kdyby jsi jen věděla co všechno krom toho jsem! Například třeba zaVláskovaný... ;) Při tom povídání jsem též z Tebe oči nespustil. Sleduji každý výraz,gesto,pohyb. Až jsem sám sobě musel říct kdy už Ti to přijde nápadné a divné,neřkuli nepatřičné. Na druhou stranu ale přeci jen žiješ v jiném vesmíru takže ona chvíle zřejmě nikdy nenastane. Zvláště ještě když se nechovám drze a vlezle. Ba právě naopak - vždy s pokorou a úctou. Když jsi pak odcházela tak ses opět dala do "svého obvyklého" tance. Vyloudila jsi mi úsměv na tváři. :) Už je Ti líp,koukám! Dva dny plné bolestí a trápení jsou pryč! Áno,pravila jsi. Ale bolí ma chrbtica. Už jsi chtěla zmizet,ale má slova Tě přivolala zpátky. Mám pro Tebe jednu "skvělou" novinku! A Tvoje reakce mě už naprosto regulérně rozesmála! NARODILO SA TI ŠTĚNIATKO?! Hihihi...!!! Moje odpověď? COPAK JSEM FENA ABYCH MĚL ŠTĚŇATA?! :D Jak jsi na to prosím Tě vůbec přišla? Ále - to ja len tak... Víš,říkám 
Ti - v mém 1+1 mám tak maximálně křečka. A Ty na to: v našom jedna plus nič máme pitbulla... A aká že to bola tá skvelá novina? 

Promiň má ZLATOHNĚDÁ,ale je to jen můj pravdivý černý humor. Tá tvoja chrbtica - vekom to bude len horšie...


3 názory

dievča z lesa
25. 09. 2019
Dát tip Benetka

tvoj humor je ZLATOHNEDÝ


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru