Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzkaz pro...

03. 10. 2019
4
1
451
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=iYE4hHE4cD8

Uvědomuji si spoustu věcí.

Například to,že jsi mi má ZLATOHNĚDÁ stejně vzdálená jako centrum naší galaxie v jejímž středu velká černá díra pomalu ale neodvratně vysává mé útroby. Vzdálená i přesto,že Tě téměř každý den mám víceméně na dosah. Uvědomuji si,že spíš vyhraji džekpot ve sportce než že se naše životní dráhy protnou. A to přesto,že nás Vesmír svedl dohromady,za já vlasně ani nevím jakým účelem. Máme si něco předat? Hmmm... Ale tělesné tekutiny to asi nebudou... :D Uvědomuji si,že Ti sice píši krásná slůvka plná citu,ale že zároveň existují tisíce jiných hezkých slůvek která Ti neříkám. A to vše umocněno tím,že si stejně žádná z nich nepřečteš a neuslyšíš...

A tak je docela dost možné,že:

Možno sa Ti zdá,že niesom tým,čím som,

že sa iba hrám a verím prázdnym snom...

Uvědomuji si,že jsi mladá chytrá krásná a tolik tolik zranitelná! Protože jsi tolik tolik neopatrná. Vnímám spoustu věcí které se Tě dotýkají. I když značnou část z nich zprostředkovaně. Uvědomuji si,že jsi tolik tolik žádoucí. Kolik mužských pohledů Tě potká tolik jich Tě svléká. Přitom si všichni uvědomují,že jsi momentálně zadaná,byť zřejmě ne zas až tak docela šťastně, z čehož potom pramení ty Tvoje kompenzace v podobě přejídání se.

Dnes jsem zaslechl rozhovor dvou o Tobě:

Tak co - namasíroval jsi ji včera?! Ne ne - masírování je přece tvoje doména. Já jsem spíš přes psychickou podporu. No ty vole! Musíš to na ni vybalit! No to víš že jo - ten její je dvoumetrový chlap,vyhazovač z nočního klubu. Víš že ona všecko vykecá,a on by mě pak naháněl. To nemám zapotřebí. No jo,vlastně jo,máš pravdu...

Lol! Noo... Co k tomu dodat? Nic moc... Snad jen... Zaujaly mne ty masáže. Nikomu jsem tam neřekl,že jsem dělal deset let maséra,a tak mě jakékoli narážky na masáž pobaví. Ale to jen tak na okraj. A o té psychické podpoře si také myslím svoje. Vždyť jsem to já kdo každý měsíc chodí k psycholožce... ;)

Tak sa zabaľ do perín a hádaj,s kým si doma,

kto je trochu váhavý a šťastný,že ťa má...

 

 


1 názor

aleš-novák
03. 10. 2019
Dát tip Benetka

není nakonec ten platonický obdiv lepší...?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru