Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohádka

Výběr: California Memory
18. 10. 2019
2
3
390
Autor
Kohelet

Lehni si a zhasni.

 

 

Lehni si a zhasni ty malej smrade. Tak přestaň už se ptát proč stojí ti pinďour, vezmi si méďu a spi. Možná ti řeknu něco na dobrou noc.

Tak?

Byl nebyl jeden ježek. Ju? Jmenoval se, třeba Bodlináč. Může být? Bodlináč byl malej, ale ostny měl velký ale jednou když přecházel cestu se najednou ze zatáčky vyřítil zatracenej ford sedan s kolama, za který musíte platit extra, mají fakt cool drezén, ale o tom zase jindy, chci říct, že toho ježečka, tu malou šedou kuličku totálně přejel, ale doprdele, je totálně na sračky, podívejte na tu krvavou šmouhu, ty malý polámaný kůstky, no kurva, ale tohle mělo být pro děti.

Možná radši začnu od znova? 

Ježek měl kámoše veverčáka co se menoval Ferda a ten Ferda se potom hroznym neštěstí moc pěkně staral o starou ježkovou, dokonce jí vylízal i ze závislosti na Xanaxu, neptej se co to je, a všechno bylo zase hezký, ale pak se ukázalo že jí ten zatracenej všivák celou dobu dupe, chci říct co dostaneš když spáříš ježici a veverku s breberkama? No a celej les se na něj dost nasral a on teď žije na okraji společnosti, nojo, je z něj totální fetka, neptej se co to je, jo, je z něj přesně ta fetka co na vás čumí když se u špinavýho WC na nádraží snažíte vytáhnout dvě pětky co se platí za kakání na prkýnkách s kolonií chlamydií, ale já bych rád aby prcek dobře spal tak to přeskočíme.

Nezapomeň na papír a prkýnka se nedotýkej nebo si už nikdy nezapícháš.

Neptej se co to je.

Veverčáková otěhotněla a pak porodila, dost komplikovanej císařák, neptej se co to je, a když z ní teda to monstrum konečně vytáhli, řekla jakože to ne, ať to daj pryč a tak ta věc, ten experiment skončil v děcáku. Pudeš tam taky jestli si hned zase nelehneš.

 

Kurva.

 

Chci říct, že přecejenom trochu veverku připomínal, a tak ho tam všichni ládovali ořechama, i když už nechtěl, i když už říkal, že ho bolí břicho a snažil s nemyslet na všechny ty bloudivý karcinomy tlustýho střeva, neptej se co to je, chci říct, možná že to červený na papíře není paprika ze včera, ale krev no a prostě byl fakt plnej zášti, samá nenávist, nasycenej roztok nasranosti, no tak nedělejte, že jste neviděli všechny ty filmy se zrodem záporáka a nevíte kam tohle povede, no jo, možná z něj nebyl Hitler, ale kníra měl pořádnýho a tím myslím, že lidem to vždycky stačilo, ale jednou při plamený řečí se zaťatou pěstí, mu najednou prasknul polip, prdel si polib, ne neopakuj to, no prostě se totálně posral do břicha a chcípnul.

Ne nepomohla mu ani moudrá sova ty malej smrade. Padej spát. Je čas. Tak zhasni.

Tvoje máma má nový prádlo a já musím jít. Na konci stejně všichni chcípnou tak už se radši neptej, co bylo dál. Měl si být potrat, ale i tak tě mám rád.

 

Dobrou noc.

 


3 názory

Kohelet
31. 10. 2019
Dát tip

:)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru