Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Severní hvězda

29. 10. 2019
5
2
425
Autor
Benetka

Děkuji Ti,milá Éternitás,za to,že jsi mou zdejší Vílou a za tu věčnou inspiraci kterou mi poskytuješ!  ;) 

Toto miluji tak jak ZLATOHNĚDOU,a kdybych mohl řekl bych jí ať je mojí hvězdičkou:

https://www.youtube.com/watch?v=2Mg7gAqy8YA

ZLATOHNĚDÁ...

Já vím,že žiješ v jiném vesmíru,ale přesto nepřestávám doufat,že nás nějaká ta červí díra propojí... Bláhové myšLenky - to také vím... A to vše navdory tomu,že se naše křivky občas přiblíží na pár parseků. O dotycích jenom sním.

Co nevím - mimo jiné - je to,zda si dokážeš vybavit naše první setkání. Bylo to na mém pracovišti. Byla jsi na přijímacím pohovoru,a jedna kolegyně Tě přivedla i za mnou do skladu. Hned poprvé jak jsem Tě uviděl tak mi proletělo hlívou: NÁDHERNÁ! Pomyslel jsem si: tu by mohli přijmout. A stalo se! Hned v té první minutě co jsem Tě spatřil jsem k Tobě přišel s nataženou rukou a řekl Ti: Ahoj,já jsem Beny! Martina. Pamatuješ si na to?!

Dnes,když jsi na mě zase dělala ty své oči,a já překonal svou asi tisící zástavu srdce měl jsem všechny ty předchozí obrazy před očima. Ach!!! Vesmíre!!! Jak jsi NÁDHERNÁ!

A opět si uvědomuji.

Navzdory tomu,že Ty to zřejmě stále ještě nevíš,a nebo si to ani nemůžeš uvědomovat,ale jak už jsem tu jednou psal: I to nejkrásnější děvče bude mít jednou vrásčitou pleť,a i ten nejnamakanější kluk bude mít jednou pupek jako pivní sud,ale to co miluješ,to se neztratí...

Dnes jsi po mně zase jednou chtěla ať zařídím věc která pro tebe "hoří". Jasně že jo! 

A tady je malinkatá vsuvka pro DívkuZLesa: Ač nemám nic co bych Ti mohl nabídnout,ZLATOHNĚDÁ,přesto bych Ti snesl modré z nebe... ;)To byly mé dnešní myšLenky.Miluji a rozdal bych se pro Tebe,ale co Ti tak opravdu můžu dát jiného krom sebe sama?! :/

Šel jsem do výrobní haly kde je takový kravál,že pomalu neslyšíš vlastního slova.Našel a naložil jsem zakázku kterou jsi chtěla. Vrátil jsem se,a najednou jsi stála nademnou: NÁDHERNÁ. Ja ti môžem volať,a ty nič! Výčitka. Hmmm... Říkám Ti: Ale já jsem pro TEBE mezitím zajistil zakázku kterou jsi tak moc chtěla aby odešla. Sklopila jsi zrak,asi jakoby na omluvu,zvedla jsi prst na znamení asi tak nějak jako Tupolánkova jednička a špitla: Vďaka.

No jo no. Ale vždyť - možná - víš,že bych se pro Tebe i na kostičky do guláše rozkrájel...

Snědla bys mě? :)


2 názory

dievča z lesa
29. 10. 2019
Dát tip Nami 99, Alegna

farbičkovo-hviezdičkové ... a ešte k tomu chutná ponuka


Alegna
29. 10. 2019
Dát tip Benetka, dievča z lesa, Nami 99

:-) určitě i prstíčky by olízala, kdyby si to přečetla


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru