Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nejhodnější děvče

30. 10. 2019
7
4
554
Autor
Benetka

Lásko má...z rána,za poledne i z večera...

Budu Tě milovat,i kdybys nechtěla... :D

A víš proč?!

Protože Ty jsi to nejhodnější děvče...

 

https://www.youtube.com/watch?v=H0Gl9HKBZks

Má ZLATOHNĚDÁ...

Asi víš,že jsem zrozen ve znamení VAH. Tím pádem celý můj život je na vážkách. A nedostižný Šejk Spear mi ukradl hlášku: BÝT či NEBÝT?!?!?! Převedeno do moderní doby a řeči by to asi znělo PÍT či NEPÍT??? :D Jasně že nepít. (Tedy alespoň nechlastat!) A jednoznačně beat! A úplně nejlépe Big Beat! Koneckonců to všecko začalo Velkým Třeskem! Prý... ;)

A tak jsem taky každý den na vážkách zda Tě zřít či nikoliv,ačkoliv je to otázka veskrze zbytečná,neboť Ty mne musíš/chceš/můžeš/musíš/chceš/můžeš vidět minimálně jedenkrát za osm hodin... :) A i kdybych se pokrájel na ty včerejší kostičky do guláše bylo by mi to prd platné. Prostě si příjdeš a jsi tam. ČAU BENY! Kdybych byl kardiak,tak už mě máš nejméně sto x na svědomí. A platíš mi zpopelnění. Ale! Chápeš to moje dilina? Jsem rozerván na mraky,asi stejně jako bych si lehl na ruční granát_! Když Tě nevidím,netrápím se. A když Tě nevidím,trápím se. Když Tě vidím,trápím se. A když Tě vidím,jsem šťasten. Prostě takový MULTIPACK - vše v jednom! Nicméně jak řikám - řešíš to víceméně za mě,prostě jsi najednou se mnou a fidli basta! 

Když jsi dnes přišla,patnáctiletá hravě nesmělá a nesměle hravá holčička s chichotáním na rtech,musel jsem se zeptat: Co je?! A Ty: Nič! Chcem iba to a to... No jasně... Nič... To je jako to české JÁ NIC,JÁ MUZIKANT! :D 

ALE!

Dnes jsem Tě nenechal odejít jen tak! 

Řekl jsem Ti pojď sem! Můžu se Tě na něco zeptat? Mám teda minimálně milion otázek,ale dnes mi prosím řekni proč si nepíšeš před jméno titul Ing.? Stydíš se za to? Vždyť jsi to vystudovala! Řekla jsi mi,že to pro Tebe není důležité. Uvědomil jsem si,že muži to asi berou víc prestižněji. Ne nadarmo je asi stopadesát firem registrovaných na mužské jména začínající Ing. Dobře - to beru. Jsi nejenom NÁDHERNÁ,ale taky velmi CHYTRÁ holka - a i to Ti lze vyčíst z Tvých oříškových očí. 

Ty jsi vlastně taková ta smrtící kombinace pro muže - nejen krásná,ale i chytrá!!! :D 

No dobře... Otázka číslo dvě - co jsi vystudovala za školu? VŠ Ekonomická... Hmmm,řekl jsem - takže slečna ekonomka!? Já mám taky ekonomku,ale jen střední,a...... 

A pak už jse Tě propustil na další z Tvých cest...

 


4 názory

trojort
03. 11. 2019
Dát tip Benetka

...prestige...to jsou jen boty...


Alegna
31. 10. 2019
Dát tip Benetka

multipack- to znám :-), ten je ve mně jako doma

řekla bych, že se polehounku osměluješ, ale cítím i víc nostalgie..... asi ten podzim


aleš-novák
31. 10. 2019
Dát tip Benetka

někdy býváš i zábavnější...jako by příběh přešlapoval na místě, nikam se neposouvá...


dievča z lesa
30. 10. 2019
Dát tip Benetka, Alegna

tvoje váhovinky sú dnes širokospektrálno-romantické


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru