Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čeroký Beny!

01. 11. 2019
7
4
496
Autor
Benetka

Na světě je Vesmír příběhů. A říká se,že Vesmír je nekonečný. Jako oči krásné slečny. Jako ty Tvoje,ZLATOHNĚDÁ... Což znamená,že je také nekonečně příběhů. Tady je taky jeden:

https://www.youtube.com/watch?v=GI0F0xEyWHc

Dívám se do Tvých očí... Jsou to mandle? Čokoláda? Hnědozem? Nebo jen prostě hnědá. Taková,co spát mi nedá. Vzbudím se uprostřed noci - a ne sám! Spolu se mnou též erekce... :) Zdá se mi o Tobě,ale nijak konkrétně,jsou to jen mlhavé obrazy co mi v hlavě zavazí a po probuzení si zmizí jako ta pára nad hrncem... Asi přeci jen hnědozem. Ta co mě jednou přikryje a pod níž budu spát. A snít svůj věčný sen. A kdybys v něm byla Ty,pak byl bych rád... Je milé,že když se dívám do Tvých očí neuhýbáš pohledem. Přemýšlím... Nad tím jestli víš,nebo alespoň tušíš? Nebo vůbec ne...?! Hmmm... Říká se spousta věcí. Třeba že zamilovaného poznáš na sto honů. Že se to nedá schovat,utajit... Jsi se mnou,i když nemusíš. Snažím se namluvit sám sobě,že to není náhoda. Co sis Ty přečetla v mých očích? Lásku? A - nezdá se mi,že si se mnou jen hraješ. Snažím se číst řeč Tvého těla. To jak bezbranná jsi celá. Tolik nejistá. A jak obejmout bys chtěla... ;) ALE! Však já zrovna tak... Tolik mi chybí pohlazení,políbení... Možná,že Tvé oči jsou i tak trochu psí. Oddané a prosící. Pro jednou a po tisící. Řekl jsem Ti,že jsem tu pro Tebe. A Ty si to dobře pamatuješ. A myslím,že i oceňuješ. A připomínáš mi to: Veď vieš!? Beny...

Ja viem. A stále tu buďem pre Ťeba......


4 názory

Benetka
02. 11. 2019
Dát tip

*DĚKUJI VÁM VŠEM!* :)


Alegna
02. 11. 2019
Dát tip Benetka

je to milé, občas rýmující se a já se při čtení něžně usmívám, ostatně jako jako pokaždé

.....veď vieš, Beny :-)


dievča z lesa
02. 11. 2019
Dát tip Benetka

nekonečné príbehy sú najkrajšie ... a ty si  HUNCÚT aj v duši


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru