Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hry

06. 11. 2019
6
3
486
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=u9WgtlgGAgs&list=RDqtwot6j83V8&index=23

Všichni bez rozdílu věku či pohlaví,respektive bez rozdílu všeho! Všichni hrajeme ty své hry. Ať už oblíbené či nikoli. Hodinu za hodinou,den za dnem,rok za rokem... Pořád jen hry. Myslíme si,že je to doopravdy,že přece teď to tak cítím a chci a přeji si,a... Ale vždy to je jen hra. Někdy komédie,někdy drama - ale vždy jsme jen herci. A režizér to má hezky pod palcem! ;) DĚKUJEME,VESMÍRE!!! :)

ZLATOHNĚDÁ.

(MILÁČKU!)

Žiju zřejmě v nějaké smyčce. Vždycky když Tě potkám utopím se ve Tvých očích! Stále a stále a stále dokola. Smyčec. Dnes když jsi ode mne odešla - a já nepřestal zírat na Tvůj zadeček - říkal jsem si kdy už nastane ten bod zlomu kdy začnu říkat to co opravdu cítím a co Ti chci skutečně říct. Pozvolna. Dnes jsem Ti MĚL! říct,že máš N.E.S.K.U.T.E.Č.N.Ě. krásné oči. Ovšem krom toho všeho jiného! Ale neřekl. :(

 

Dnes ráno jsem Tě potkal opět mezi dveřmi,a jakožto vinný tů - červený gentleman Ti je podržel - nic menšího bych ani udělat nemohl. A pak jsem se chtěl očipovat s příchodem do zaměstnání. A Ty mi hovoríš: Beny!!! Príchod!!! Nie odchod!!! A já: No vidíš co dělám... Ale to je tak vždy když Tě vidím!!! (Ztrácím rozum!) Nevím,zdali jsi to vnímala a chápala... Totiž! Vždy když Tě vidím tak jsem tak nějak ÚPLNĚ mimo... ;)

Ale stejně si myslím,že alespoň malinko víš/tušíš.........


3 názory

Alegna
07. 11. 2019
Dát tip Benetka

kdyby ti to nevadilo, tak bych si dovolila vzít tvůj úvod za svůj :-)


Kočkodan
07. 11. 2019
Dát tip Benetka

“… Ale to je tak vždy když Tě vidím!!! (Ztrácím rozum!) Nevím,zdali jsi to vnímala a chápala... Totiž! Vždy když Tě vidím tak jsem tak nějak ÚPLNĚ mimo...”

 

My nevidomí tyhle problémy nemáme, jupííí!!!! -)


dievča z lesa
06. 11. 2019
Dát tip Benetka

vesmír je malinký ... dáva nám možnosť tušiť

vesmír je obrovský ... nevieme, ktorým smerom sa vybrať a nájsť, po čom túžime


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru