Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 5.

26. 11. 2019
7
6
597
Autor
Benetka

Někdy si říkám,že by snad i bylo lepší kdybych hned umřel. Stejně se tak cítím. Jakože na umření... :p Chtěl bych sem zase něco vyblít protože cítím !OBROVSKOU! nutnost dostat všecky ty nesmysly z hlívy pryč - a nejlíp na "papír". Ale hlava mi třeští,nemohu se soustředit a udržet myšLenku  je nadlidská práce... Nooo... To jsem tedy sám zvědav co sem vypotím... :D A úplně nejlepší je,že zažívám nááádhernou kombinaci nějaké zasrané virózy a jedné z dalších vln depky... :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=v_A3yYwIkYI

(Ten úsměv je ironický...)

Včera si Slávek připadal jako Ivan Mládek,když popisoval,že jeden den s kamarádem zapíjel život,a druhý den mu bylo na umření! :D Bůh Pan měl včera shodou okolností dovolenou a věnoval se sauně a masážím takže nejevil o Slávka pražádný zájem.Což se podepsalo na tom,že o něj nejevil zájem vůbec nikdo. Ani kolega,ani šéf,a zejména ani Dívka. Ani jednou mu nezavolala,ani jednou za ním nepřišla. Za normálních okolností by asi byl Slávek trochu smutný,ale takhle mu to bylo tak nějak šumák. Jediná myšLenka která naprosto dávala smysl byla ta,že je rád... Že je rád,že... Ufff...!!! No prostě že je rád že je. TEČKA. Slávkovi bylo na umření,ale naštěstí celý den stejně tak nějak vyšuměl do ztracena takže když pak konečně přišel domů tak zalehl a spal a spal a... Spal. 

Dnes po ránu Slávka budil mobilnídebil kterýžto funguje jako pojistka. A dnes zafungovala. Slávek totiž chvilku spal a chvilku byl vzhůru a pak o5 spal a... A tak furt dokoladokoladokola... A do toho ty úchvatné horečnaté sny! Ze kterých si ale stejně nic nepamatuje - jenom nejasné obrysy jako vzpomínky na kdysi... A do toho JEŠTĚ ty obrovské návaly bezbřehého smutku... Šéf za ním přišel s tím,že se na to nemůže koukat. Usměj se,řikal. A Slávek mu odvětil,že to nelze. A šéf na to - promiň. Nooo... Omlouvá se a vlastně nemá zač. Hlavně však Slávek doufal - marně - že už druhý den po sobě nepotká Dívku. Jenže dnes za ním přišla. Opět s malichernostmi. Jenže dnes si asi KU PODIVU! nevšimla jak na tom Slávek je. A Slávek s Ní rozmlouval Face to Face  - možná že si s NÍ dokonce zasahoval do vnitřní bulbiny! Pak se jej dokonce Dívka dotkla svými N.E.U.V.Ě.Ř.I.T.E.L.N.Ě. ?!?!?!? štíhlími prstíky,a jím projel BLESK!!! Milion x Milion Voltů!!! :) Slávek i přes všechny své Handy Cappy si naprosto reálně uvědomuje,že dívka nemá ani to nejmenší tušení co k NÍ ON cítí...

A i kdyby... Vždycky bude až ten třetí... :(

 

 

 


6 názorů

Eternitas
30. 11. 2019
Dát tip Benetka

je to hodně zaužlený, nevim jestli se mi po tom chce ještě žít, psát, milovat....


DN
30. 11. 2019
Dát tip Benetka

Každé klubko se jednou rozmotá. :) 


Alegna
27. 11. 2019
Dát tip Benetka

Přeju brzké uzdravení, depka s vírozou se vzájemně podporujou potvory


Marhela
26. 11. 2019
Dát tip Benetka

A třeba nebude. Někdy se tyhlety pořadníky různě měněj. :) 


dievča z lesa
26. 11. 2019
Dát tip Benetka

no chudák, len neviem, či dívka, či Slávek ... uvidíme nabudúce?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru