Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neo Ostrava (pracovní název)

27. 12. 2019
0
2
532
Autor
hznk89

Jo, bejvávaly časy, kdy se elfky angažovaly v politice. Hah, je rok 2089 a mrd s elfkou dneska stojí jen pár drobných. Dokonce míň než s robotickou kurvou RedLight2000, která byla tak špatná, že klientům trhala péra, kundy a prdele. Říkalo se, že dokonce mohly přenášet pohlavní sračky. Po RL2000 přišla bezpečnější novinka RedAngel3000 s možnosti hologramovému překrytí, takže jste mohli mrdat i tu starou herečku Scarlett Johansson.
Ale zpět k elfkám, každá správná pohádka má totiž začínat o princeznách nebo o elfích kurvách.
Po galaktickém převratu, kdy na Zemi přiletěly okupační lodě rasy Ruanů a nastolil se nový světový řád (konspirační teoretici teď musejí stříkat blahem), společně s globalisty, kteří o všem věděli dopředu a nastolili novou náckovsko-galaktickou diktáturu, tak šli elfové do prdele. Ruani totiž bytostně nenávidí elfy. Většina elfů vychcípala, zbytek šel dělat prostituty a další zbytek šel těžit politioniové krystaly, ze kterých Ruani tvořili jejich tak oblíbené zlato.
Přitom elfky jsou tak sexy, ale dnes jsou z nich trosky, takže tyhle už jebat nechodím.
Jsem z Ostravy, vlastně abych správně řekl, Neo-Ostravy. Ano, takhle správně se maj velká města nazývat. V Ostravě jsem dříve pracoval jako prodejce zábavných píčovin pro tlusté a uhrovité nerdy. Ty vole, to byly časy, když mi během dne vyprodali hru na konzoli z dávné 2. Světové války, kdy se mezi sebou jebali náckové s armádou orků a spojenci s armádou elfů a elfskými mágy.
Sakra, zase bych něco zapařil, ale je to už skoro dva roky, kdy dělám něco jiného.

Žiju jako lovec odměn, a to pro všechny strany. Proto, abych přežil. Já, člověk, který držel zbraň pouze virtuálně a málem se rozbrečel, když jsem viděl funnycats compilation na YouCube. Ale to, co jsi viděl po invazi tě změní. Ti co nespolupracovali a vzepřeli se, tak se jim akorát tak trhaly mozky, které Ruani mají docela rádi. Hlavně jejich vojáci. Ruani jsou vlastně takový divný mix člověka a pavouka. Kurva, když to píšu, je to bizár.
Než jsem se ale dostal k práci lovce odměn, jak já to oslovení nenávidím, tak jsem makal na stavbě. Přestavba našich měst do hezčího, propagandistického neonového města. Zůstal jsem v Ostravě a nad legendární Stodolní se začaly stavět bary a „kostkové domy“ pro obyčejné obyvatelstvo. Pro nás, spodinu. Odpad.
Práce byla samozřejmě na hovno placená, ale byli jsme fajn parta, Ork Grgus, Zrzavej Miloš a student z daleké Spojených států afrických, takovej drobnej černoch Kafia. Prý tady studoval medicínu nebo nějakou takovou píčovinu.
U kostkových domů byly dva bary, jeden vlastnil jeden elegán, který byl dříve majitelem Imperiálů, kterému po převratu byl sebrán a nyní vlastní malou špinavou hospodu Zkus si to a vedle od jednoho židovského hobita Hona Bonbóna. Já a naše parta měla raději Zkus si to. Byly tam lepší děvky a jako jediný čepoval NovýOstravar říznuty kusem nějakého hnoje od ruanů. Když jsi jich vypil deset, zvracel jsi kusy střev. 


2 názory

hznk89
31. 12. 2019
Dát tip

A pracuje se na editu


hznk89
31. 12. 2019
Dát tip

Byl bych rád, kdybyste po přečtení zanechali vzkaz, zdali chcete další část děje.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru