Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KIKI NA VÍLETĚ

29. 01. 2020
0
0
132

Ahoj jsem kiki! Dnes jdeme s holkama na vílet ale protože mi je teprve 5 tak jedou i rodiče bude to super!!!!!Prvně jdeme do zoo, tak už mamiiiii?
no jo prosimtě. Jooooooooooo!!!!!!!!! Tak, udělám si 2 copi a obléknu si svoje krásné červené šaty s bílími tečky.A moje maminka si udělá 1 cop
a oblékne si modré šaty s velkými bílími knoflíky. Tak Kiki jdeme! Jooooooooo!!!!!!!! TAK UŽ JSME V AUTĚ A UŽ TAM ZA CHVÍLI BUDEM JOOOOO!!!!!
UŽ JSME TU A JDE S NÁMI MALÁ LAURINKA JSOU JÍ 3 ROKI.  AHOJ KIKI! JÉ AHOJ LAURINKO! TAK KAM SE PŮJDEME PODÍVAT PRVNÍ LAURI?
Na tigříky! DOBŘE LAURINKO JDEME SE PODÍVAT NA TYGŘÍKY .Joooooooo! TAK POJĎ LAURINKO!
Tak jdeme kiki ty budou heský mám ráda tigříky.
TAK JDEM POJĎTE MAMI A TETO! joooooooo!!!! HELE TYGR ! kde ho vidíš kiki? NO TÁMHLE PŘECE A CENÍ NA NÁS ZUBY VRRRRR!!!! Jú už ho vidím a má velký zuby!
MAMI, TETO VIDÍTEHO? ano kiki!A CO TY TETO ? ano vidím!TEN JE FAKT HESKEJ! A TEĎ PŮJDEM KÁM? no tet pujdem na žirafky!TAKA  JDEME NA ŽIRAFKY. Jujda ta je obr!
TY JÍ VIDÍŠ LAURINKO?Ty snad ne? Vždit je velká teda spíš obrovská!JO UŽ JÍ VIDÍM TU SI VIFOTÍM MAMI PUČÍŠ MI TELEFON?  JÁ JÍ VIFOTÍM! Dobře Kiki tu máš!
DÍKY MAMI MÁM TĚ RÁDA TA JE HESKÁ! ŽE JO MAMI  A  TETO ?je no! A TY MAMI? Jo Kiki!ALE JE FAKT OBROVITÁ SUPER ZÁŽITEK!
TEĎ PŮJDEME KAM?  Teď bich asi šla za lvem aby mu nebylo smutno! TAK DOBŘE JDEME ZA LVEM! Ten bude heský mám ráda lvi!
Tak pojď Kiki! NO JO LAURINKO UŽ JDU HLAVNĚ SE MI NESTRAŤ! No jo Kiki! HELE POSLOUCHEJ MĚ MÁM PRAVDU! Tak já se zeptám mamky!
TAK SE ZEPTEJ ALE JÁ MÁM PRAVDU! Mami Kiki na mě křičela abich se nestratila je to pravda? Ale Laurinko ona bi na tebe
neměla křičet ale je to pravda dávej pozor a opčas i Kiki poslechni tak utíkej za Kiki! Dobře mami! TAK POJĎ LAURINKO A HELE UŽ VIDÍM LVA!
Kde Kiki? TÁMHLE ZA TOU SKALKOU! A jo už ho vidím hele a ten pán mu tam hází maso asi pečovatel? ANO LAURINKO TO JE PEČOVATEL
KDYŽ TEN PÁN CHODIL DO VISOKÉ ŠKOLY TAK HO TO TAM NAUČILI TAKŽE TO UMÍ! CHCEŠ SI LVÍČKA VIFOTIT? Ale jo! TAK SE ZEPTEJ MAMINKY! Dobře!
Maminko můžu si pučit telefon já ho chci vifotit? Ano Laurinko! UKA LAURINKO JÁ TI POMŮŽU VIFOTIM TI JÍ JO? Ano Kiki! TAK MI HO PUČ!
Na! TÁK...........MÁŠ TO! Dík!TAK A TEĎ PŮJDEME KAM? No teď půjdeme za zebrou! JOOOOO ZEBRA JE MOOOOOC HESKÁ! ale holky za chvíli
půjdem do parku tak poslední zvíře a jdem jo? ANO MAMI! TAK POSLEDNÍ ZVÍŘE TAKŽE ZEBRA A PAK DO PARKU! Ano Kiki! JŮŮŮŮŮŮŮ TA JE KRÁSNÁ NA TU BICH
SE DOKÁZALA DÍVAT CELÍ DEN! Jo no Kiki! TAK SI JÍ VIFOŤ JÁ SI JÍ VIFOTÍM TAKY!!!!!! Ano vifotím si jí Kiki! Tak jdeme Kiki a Lauri! Dobře maminko! DOBŘE MAMKO!
TAK TEĎ POJEDEME AUTEM ! Á.................JEDEM! Maminko kdy už tam budem? Za chvilku! Jooooooo! TAK A UŽ JSME TU! Ahojky Kiki! JUJDA TY UŽ JSI TU AHOJ LAURI!
TAK NA CO PŮJDEM PRVNÍ? Asi na houpačky! TAK JDEM : HOUP HOUP HOUP!!!!!!!! Hahaha!!!!! CHICHICHICHICHI!!!!Víííííííí!!!!!!! CHU CHU VÍÍÍÍÍÍ!!!!! Tak jo Kiki už mě to nebaví teď
půjdemna piramidu!!!!!! TAK JDEME!!!! Hop víííí vááááááá wow!!! VÍÍÍÍÍÍÍ HOP WOW VÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! TO JE SUUUUUPEEEEER!!! Joooooo noooooo!!!!!!! Hele holky za půl hoďky dem domů! DOBŘE! Dobře!  Á...... teď půjdem na opičí dráhu! DOBŘE!
Hele holky jdeme domů! ACHJO MI JSME CHTĚLI NA OPIČÍ DRÁHU. No jo ale už je hodně hodin je 15:55 a to musíme jít už domů!
DOBŘE! Dobře! Tak jedem! TAK JSME UŽ V AUTĚ A JEDEME DOMŮ!

 KONEC! TAK A TEĎ NĚCO O MĚ JE MI 8 LET CHODÍM DO 3 TŘÍDY A.............. JMENUJU SE EMA SVOBODOVÁ A CHCI PODĚKOV SVÍM RODIČŮM
A BABIČCE MIRCE A BABIČCE DÁŠE A MÉ MAMCE ALICI A TÁTOVI HONZOVI!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru