Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

To ty alternicky...

05. 02. 2020
1
2
394
Autor
Poldjerry

Nevím, kdo vyzval jistého Poldjerryho - hehe - aby se vrátil... ale já jsem tu furt - a už šestnáctý rok.  Během prvních let jsem několikrát podlehl a stvořil si několik alternicků (vilokod_K, JdC, 69  - ten byl původně společný s autorem wedle_vazy, Simplicissimus) - netuším, jestli jsou všecky (:-D... Poldjerry byl  jediný opodstatněný, neboť jsem měl nějaký lišej na stránce a neměl na ni přístup... proto jsem volil alternick z původně používaného a i dnes  restaurovaného Oldjerryho...  Pokud se k tomuto textu dostane povolaný - prosil bych převést všechna díla na účet Oldjerry a tento okolnostmi vynucený alternick a všechny ostatní zrušit.

K tomu věcná poznámka:  Na úvodní stránce vyhrožujeme 50 000 autory - ó ano, ale právě i s těmi alternicky, které byly namnoze  vytvořeny hlavně k otravování jiných autorů - k malým i větším podlostem.  Přimlouval bych se za jejich zrušení - pokud je to možné - ale ono asi není...

 

Oldjerry


2 názory

Poldjerry
08. 02. 2020
Dát tip

Nazdar, Zdeničko... to je stejně jen výkřik do tmy  (:-D


fialka...
06. 02. 2020
Dát tip

Souhlasím :-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru