Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bohužel ne!

20. 02. 2000
3
0
1428
Autor
Lalinka

Ty – dokážeš všechny vždycky zbavit starostí každého umíš odvést od jeho bolestí ale smutné na Tobě nejvíc je že na druhý den vysadíš na stejné koleje Dokážeš povznášet - to Ty umíš každého přesvědčíš že rozumíš Všichni vztahujou k Tobě ruce protože Ty jim dokážeš rozpumpovat srdce Ano – to Ty pravdu dovedeš v Tvou chvíli není nic, co nesvedeš Jo často býváš nejlepším přítelem často stáváš se životním údělem Škoda jenom, že nejsi to pravé na obrácení že tak prosté v životě není správné vysvětlení Nemůžeš nic poradit, říct ani vzít každý se svým závažím musí sám umět žít Ani Ty nemůžeš a nejsi řešením žádných bolů život se nedá prožít ponořený v ALKOHOLU….
Drakkan
24. 04. 2002
Dát tip
0/5 nesnáším alkohol...miluju víno :-))))

Manuria
21. 05. 2001
Dát tip
No tak ani ja jsem teda nečekala ten závěr. TIP

Lalinka
21. 05. 2001
Dát tip
;) Dekuji...

Bibša
25. 02. 2000
Dát tip
Láli, myslím, že nic za sebou tak náročného nemáš, ale věřím, že ti tvoje přesvědčení zůstane na vždy a taky odvaha to lidem říkat. Máš zatraceně pravdu. Říkej to všem dohně často, prosím, je to potřeba. Procenta alkoholiků v naší republice narůstají den ode dne a lidi se propadají hloub a hloub a nechápou opravdové životní hodnoty. Dojala jsi mě. Celou dobu jsem si říkala, že je to spíš proza než poezie, že je to zoufalé, a hle ... ono vlastně je. TIP jako BRNO.

jojo, život nejni péříčko... :)

Bříza
23. 02. 2000
Dát tip
Lali - Ty to NĚJAK dobře znáš ;o) - buď děláš na záchytce, nebo máš za sebou několik odvykacích kúr - jinak není možná ....

Merle
21. 02. 2000
Dát tip
Zdařilo se Lali... celu dobu jsem si myslel, jak to, že mě tak dobře znáš ;-))))

Datin
21. 02. 2000
Dát tip
to je faaajne..:-))) Jo jo... Tak teda....tuk tuk...at zijem...:-)))

AZALIN
20. 02. 2000
Dát tip
Jo... jsem zvědavej, jestli někdo, kdo to četl, uhodl ten závěr.. já tedy ne.. ;-) Osobně musím říct , že v poslední době mám radši čajovny než hospody.. takže třeba nejsu tak ztracenej případ.. ;-)

Somalec
20. 02. 2000
Dát tip
Pokud nezemřeš příliš brzo a nedají tě na lákařskou fakultu jako exponát do lihu, ale to už vlastně není život...
Máš pravdu, nedá.

Lalinka
20. 02. 2000
Dát tip
azalin: o to mi slo! vida :)
somalec: neda!

kirkov
20. 02. 2000
Dát tip
Angažováná poezie to už tu dlouho nebylo. Konečně někdo zvedl ten dávno pošpiněný a v prachu zadupaný prapor Armády spásy. Sic!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru