Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyvážená televizní zábava

06. 03. 2020
3
5
413
Autor
losto

Televizní zábava,
je tak nějak posraná.

Může za to:
na mast proti pálení vagíny pětkrát za sebou puštěná reklama,
či aktuálně pojaté dějiny,
třeba když vidíš černocha, dvě ženy a tři Asiaty,
v rámci odysseovi družiny.


5 názorů

Aru
08. 09. 2022
Dát tip

Loki, předpokládejme, že člověk vlastnící občanku je svéprávný, co ti brání se prostě nekoukat na to na co se dívat nechceš????????????????????????????????

my Netflix (kromě Amazonu) zrovna máme a na současnou americkou tvorbu se tam nedívám vůbec a přesto je tam ta nabídka i tak obrovská (např. je tam skoro kompletní produkce filmů do japonského studia Ghibli), byť Neflix neukazuje celý svůj archiv, ale musíš se v tom naučit hledat, ale jde to. tím pádem se tam na na filmy ve stylu černošké Odyseovi družiny nedívám.

když hledáš, tak jsou tam doslova i filmy 60/70 let starý, takže znovu, fakt nechápu tyhle stížnosti, tohle fakt tvrdí jen lidi co Netflix nemají, nebo jsou líný hledat v archivu, byť ano hledání je tam zvláštní a není to tam tak přehledně rozšuplíkovaný jako u HBO. pak se dají najít filmy i na Youtubu, nebo to satelitní vysílání, doslova si pak můžeš pustit jakej kanál z jaký části světa chceš, takže znovu, nechápu proč se dívat a stěžovat si na českou TV produkci, navíc na českých TV je tam otřesnej dabing u zahraničních filmů, preferuju originál s titulkama, jako českej dabing nenì to co bývalo před 30. lety


Benetka
08. 09. 2022
Dát tip

Loki : Líp bych to nenapsal! Díky!!!


Aru
08. 09. 2022
Dát tip

tento problém řeší streamovací platformy, žádný reklamy, filmy/seriály si pustíš dle nálady. nechápu lidi co nadávají na TV v dnešní době a to opojím takovou věc, jako dívání se přes satelitní TV, který jsou u nás už minimálně nějakých 30 let a jsou tam kanály z celýho světa


Benetka
08. 09. 2022
Dát tip

Ještě štěstí že nenám TV! Ale věřím že podobný hnus se tam klidně může dít... :p


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru