Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1694 domácýles

13. 03. 2020
1
1
375
Autor
APV

1694 domácýles

9.3. 2020 5:55:55

sedelsomfkafémonopol achvýlemajukalsvokna. fjednutakúchvýlu yšlamamaschlapcom, ktorýsanamňastále, čižeasy 5 se kúnt, pozeral. jasomtýmpádom nanehotieš, aleničsomnespravyl, pretožesomsa úplnesbytočneriadiltým, že:

 

"klacek doklackunepasuje!"

 

aeštektemu dotakmladéhoklacku. bolomaho trochaljúto ataksomsypovedal, ženabudúce alespoňzamávam. nokedypak budúcenastalo taksomzasanezamával, pretožeyšielušnapohlet naozajvotporný avošklyvýchumaj, taksvaný domácýles.

 

bolasycežena, alevotýchpreca spysujemlenpekné.

 

1694 home forest

i sat in a café monopoly and was looking out the window. at one point, mom went with a boy who was still looking at me for about 5 seconds. so I am also on him, but I did nothing because I was completely unnecessarily following:

 

"the stick doesn't fit!"

 

and on top of that young stick. I was a little sorry for him, so I thought I'd wave for the future. but when the next came, I didn't wave again, because a really nasty and ugly fiddle yet, the so-called homeless, went on sight.

 

 

she was a woman, but I write only nice about them.


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru