Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kuchař

13. 03. 2020
0
0
317
Autor
Kohelet

 

Jestli si myslíte, že vaření je nějaká hra, tak okamžitě přestaňte číst a tu křehoučkou bio šalotku si strčte hluboko doprdele.

 

Zaprvý budete potřebovat ostrej nůž, protože tím pidlátkem co máte v ruce to krásný rajčátko akorát tak sežmouláte do podoby vagíny vaší starý.

 

To jsem možná trochu přehnal.

 

Zasraná karanténa.

 

Ještě jednou se zkuste poškrabat na koulích a neumejt si pak ruce.

 

Vyndejte pánev, zapněte plyn, pak plotýnku, pak poklopec, vyndejte suroviny a na seznam vám sere pes. Silikonové držadlo vařečky je ulepené od jahodového lubrikantu a vám pomalu dochází proč vaše dcera jela tak rychle na gyndu. Vaše malá holčička. To malý jablíčko, co vám kreslilo obrázky.

 

Začněte krájet cibuli a zkuste u toho nebrečet.

 

Následuje česnek, mrkev, cuketa a pak to celý zalejte rajčatovou omáčkou a nechci ti do toho kecat Franto, ale podle červenejch skrvn na tvym tílku to mícháš až trochu moc rychle, chrchle chrchle, čůráku, dej si ruku před pusu.

 

Korona do omáčky nepatří.

 

Nevaříme tu kuřecí kungpao.

 

Teď to necháme chvilku bublat a popřemýšlíme o svým životě. Myslím ten barák kolem tebe, co se pomalu rozpadá a tvoje žena co se válí na gauči. Chce se ti z tý vymrdaný rodinný pohody brečet a život je možná někdy pes ale my použijeme mleté hovězí.

 

No tak, už nebreč Franto. Přesolíš to.

 

Dej radši vařit špagety, počkej pár minut a můžeš servírovat.

 

Tvoje žena špitne dík, udělá ti místo vedle sebe a strávíš další klidnej večer u dílu ulice číslo hodněkurvavelkýdoprdeleocotampořáddekurva.

 

Plynovou plotýnku jsi nechal puštěnou a pivo v tvý ruce pomalu teplá.

 

Dnes půjdeš brzo spát.

 

Od zítřka nás dělí jen jediný nádech a pak v obvodu ledničky přeskočí jiskra.

 

Dobrou chuť.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru