Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1688 ušfylosoflovať?

16. 03. 2020
0
0
325
Autor
APV

1688 ušfylosoflovať?

3.3. 2020 5:43:21

trochusymyslym, žejenačase ajnačasu, bysomzačal namjésto ajkeť tehonajlapšijeho humorovanija trochavjacfylosoflovať, dokialsom celosvetovoznámy ybanateplycku, fprahe, fploučnicy potbenešovom, flabypotústim, trochaflýpe adečínovy. atjédialšyjemjesta synepametám, pretože asybolačítačka patrnelenjedna alebožiadna.

 

asytotiešterasmyslym ybatrochupreto, žeaštedabudem celosvetovoznámy pocelomsvete, takašpakčokolvek hlbokosmyslného vyfylosoflujem, mohlybysyľudijamyslieť, žejetoprdel.

 

1688 already phylosophile?

I think a little bit about time and time, I would start to philosophize somewhat more philosophically for the coolest humor, as long as I am known worldwide only in the town of Teplice, in Prague, in the belly of beneath, Decin. and I do not remember these dialing places, because there was probably only one or none of the reading.

 

 

and I think it is also just a little bit because if I become known worldwide, then when I take pictures of the deep-minded, I think people can think it's an ass.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru