Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

… Na vlnách hříchu … a samoty …

20. 02. 2000
4
0
1804
Autor
Daimon Terr

Věnováno Vám všem,kteří stále nenacházíte toho druhého …

Sám a sám …! Tvá duše úpí … Samota strašná … Smysly tupí … Jako V ledových vodách … Atlantiku … Na palubě Titaniku … Ten pocit máš …! Jak dobře to znáš … a srdce svírá tesknota … Okolo Tebe prázdnota … Osamělého života … Svou Lásku hledáš … Rozumem řídit … Se nedáš …! Pořád se snažíš … Žárem vášně smažíš … Ona však Tebe nechce znát … Můžeš si nechat jen o Ní zdát …! A tak … Občas … Ojedeš sám Sebe pod peřinou v posteli … Ani tahle samoHana … Rány v srdci nezcelí … A tak … Zkoušíš to dál … Co bude pak … Zbyl jenom … Žal … A čas jako voda padá , padá … V palici zůstává divný Chaozz … Proč někdy … Tvé kroky … Vedou na most …! A chceš kopnout do tý bedny …! Ať panstvo nečeká … Žádný schody do nebe …! Jen cesta do pekla …! V nebeském chóru … V andělském sboru … Si hlavy lámou … proč něco malého … Prolétlo Tvou hlavou … Jo … To jsou teda stavy … Šílené Lamohlavy …! Bereš život … Na věky … Do zástavy …! Dobře víš … Že se to nemá …! Snad toho nebude třeba … Tak zadrž …! V očích pláč … Nejsi přece žádný sráč …! Jsi týmový hráč … Snaž se vyhrát …! Tenhle životní mač … Začni Si lhát …! Že máš život rád …! Že Láska … Je jako modré nebe …! Je všude …! Okolo Tebe …! Úsměvy rozdávej … Se všemi … V dobrém vycházej … Až si budeš dlouho tak lhát … potom … Snad … Tě někdo bude mít rád … Možná … I milovat … Každý z nás cítí někdy pocit samoty … Pocit … Že nám někdo moc a moc chybí … Touha … Dotýkat se toho druhého … Hladit a líbat … Milovat se … Souznít na vlnách rozkoše a sounáležitosti … Všichni máme nějaký způsob,jak tohle překonávat … I když doopravdy se to překonat nedá … Ty zatracené hormony v žilách pěkně řvou …! Chci Tě … Moc Tě potřebuji … Musím Tě mít …! Někdy patříme do klubu osamělých střelců … A v hlavě máme pár osamělých fobií různého druhu … Někteří z nás čekají … Jiní aktivně hledají svůj idol … Každopádně si nechceme připustit … Že prostě v tom pajzu jménem SVĚT - jsme v hajzlu …! Většinou platí,že kdo hledá … Najde … Naše Lásky přicházejí znenadání a překvapující rozmanitostí … Někdy ale přicházejí pozdě … Protože někdo z nás … Složil karty … Srovnal účet … Zabalil to … Prostě už není …! … A pak jen … Bůh ochraňuj jejich duše …!
DeGra
22. 02. 2000
Dát tip
Tentokrát se nadšení nedostavilo - tak snad zase příště... Asi i tím, že mě to minulo obsahově.

Ozzy
21. 02. 2000
Dát tip
na svete se tak krasne umira ...

SyrDake
21. 02. 2000
Dát tip
nikdy me to nenapadlo
ale ted to vidim davej jen dve slova na jeden radek a basen bude delsi :-))

Hackman
21. 02. 2000
Dát tip
Chtěl bych všechno od života,
to ale budu muset všechno dát,
potkám vůbec někoho,
kdo bude chtít brát

Merle
21. 02. 2000
Dát tip
Zbytečně dobrý, zbytečně pravdivý... tipjenutnost

B.Ezejmenij
21. 02. 2000
Dát tip
:(((

Yorick
20. 02. 2000
Dát tip
Neústupná Diamonterrovská forma... a přeci jen mi ke konci už chybí trocha dějového napětí - směr už je příliš jasný, prozaický "retardér" tentokrát jen opakuje už řečené. Ale standard tradičně vysoký! Z úcty dávám tip.

Hackman
20. 02. 2000
Dát tip
jo jo i tak to clovek cejti ale po pravde uz jen ve vzpominkach ale je to presny TIP

Ramona
20. 02. 2000
Dát tip
Daimone, je hezký ten život, výhra, prohra, dokud zbydou srdcové karty. Mám ráda iluze, proto moje mají krále a královnu jenom jednu. Já se často cítím jako ty karty ostatní, jako spodek, nebo se kutálím někam, kam nechci a děkuji ti, že jsi to napsal
~ ~ ~

Ramona
20. 02. 2000
Dát tip
Třeba máš v ruce ♥ eso, ale dodržuj pořadí a zbavuj se jiných karet! :-)A taky máš tip !
~ ~ ~

AZALIN
20. 02. 2000
Dát tip

kirkov
20. 02. 2000
Dát tip
Kdo to nemá tak si stěžuje, kdo to má tak si stěžuje buď taky, nebo se zas nedá vystát ta euforie. Omlouvám se že to odnášíš právě ty, ale mě už to strašně, hrozně moc nudí a unavuje. Zkus se napřáhnout a praštit jiným směrem. Tady už je to vymlácený (alespoň v téhle váhové kategorii). Ránu nemáš špatnou.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru