Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1709 bžundamusýbyť

27. 03. 2020
1
1
331
Autor
APV

1709 bžundamusýbyť

24.3. 2020 4:31:22

fčéra aleboniekedyftedy kedytobolo, poprynákupnejceste dokauflandovačky kolemrodinéhodoma aplota namňašťakalo takémalé, alepeknehnusne fsteklépsysko. tobyalevóbecnevadilo, pretožesomušzvyknutý, žefšetké takétomaléšťakajú atotonavjac zakašdým, keťydemvokolo. alevadíma, žešťakábesrúšky. pozeraj, niektorýludija súnezotpovedný (afzátvorkachmam prečítaj pomlčka) - nazačiatkuvyšťakal netopýrfčíne korunavyrusa.

 

nechcemsystehorobyťsrandu, alemusým, ykdyby aninakafe ušnebolo.

 

1709 blouse must be

yesterday, or sometimes when it was, alongside a shopping mall to a cauldron around a family home, and the fence was waiting for me with a small but pretty nasty rabid dog. but that wouldn't bother me at all, because i am used to all these little ones waiting and this one more every time i go by. but it bothers me that he's without a robe. look, some people are irresponsible (and i have to read a dash in brackets) - at the beginning a bat barked in china corona virus.

 

 

i don't want to be kidding about it, but the jug must be, even if it wasn't for coffee.


1 názor

Jarodějka
28. 03. 2020
Dát tip

Blbě se to čte, tak jsem četla jen tu anglickou část a ta je úsměvná. Už je moc hodin ve světě na to, aby to byla bžunda. Nevěřím, že to bylo z netopýra, leda z takového, co křídla nemá  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru