Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 14.

23. 04. 2020
4
3
424
Autor
Benetka

Deníček.

A nehraju na čárky. V tomto výblitku případní náhodní čtenáři neneleznešte ni jednu jedinou.

A ani jedenjed smile.

Písničku věnuji mojí milé ČernéSobotě. Myslim že......

https://www.youtube.com/watch?v=GO3y4WNJE5I

Kdyby Bůh Pan hledal někoho neskutečně nudného v celém širém Vesmíru nemohl by najít lepšího kandidáta nežli Slávka kterého tak rád šmíruje. A kdyby hledal vtipného až sarkastického nebo naopak společníka nemohl by volit nikoho jiného než Slávka. Čili Red Hot Pepř: Slávek je takové něco 2v1. Něco jako Head & Shoulders. Šampión a Kundiceionér...

Ale Slávek ho -jak známo- má na háku. Po beztopánkových nocích nepřinášejících téměř žádné odpočinutí a po dnech úmorné podrouškové dřiny v neustále vzrůstajícím horku by ostatně ani neměl čekat nic jiného. Třebaže v myšLenkách a slovech se k němu neustáleneustáleneustále obrací... Asi zvyk. Neb ten je -tež jak známo- olověná košile. Nebo tak nějak...

Slávek docela často přemýšlí jak své večery noci a rána prožívá Dívka. Tedy kdykoli jindy než jsou ty chvíle které zažívají v tom čase kdy se potkávají. Hmmm... Kdyby jen věděla jak často na ni myslí. Kdyby jen věděla... No - možná že i dobře že neví... Nicméně i to že se v onom zbytku dne potkávají jde jen a pouze na vrub Dívky. Ach... Potřetí a snad naposled: -jak známo- Slávek se Dívce vyhýbá jako čert křížku... A samozřejmě marně neb Ona jej doslova pronásleduje. A to i v oněch vzácných chvilkách spánku který provází sen. Tak i tam je! 

Dnes Dívka jako jindy k Slávkovi zavítala se slovy: Ako sa dněs máš?! A on odpověděl jako jindy: Jako jindy. A! Teda dobre!! Zněla Dívčina odpověď. A Slávek Jí už prostě MUSEL říct - jakkoli pravdivě nepravdivě: Já bych Tě zabil! Ale prečo?! Vždyť mě máš rád. (KU*VA ANI NEVÍŠ JAK!!!)  A já tebe!_ dodá Dívka v zápětí. A to jsou ty chvíle kdy je Slávek úplně mimo. Mimo sebe. Mimo své tělo. Mimo tento Vesmír. Prostě mimo. M.I.M.O. No jo no... Klasika. Má jej ráda jako kamaráda. Ale zapomíná že kamarád taky rád! A Vesmír tomu chtěl aby právě dnes zabředl Slávek do debaty s Dívčinou kolegyňkou. Debata to byla spíš více než méně pracovní a to podstatné z ní zní že každý dělá chyby. V práci je to sic nemilé milý Emile ale nikdo se tomu nevyhne. A Slávek si v té souvislosti hned promítnul včerejší den kdy za ním Dívka tež zavítala a zahrnula jej milionem informací jenže jak přitom Slávek myslí jen na Ni tak pak má hned problém. Uďo - máš pvobbblééém?! (NO KU*VA JASNĚ ŽE MÁM!?)  A pak zpětně zjišťoval že lepí štítky na úplně jiné balíky než má a pak si uvědomoval proč vlastně a musel se sám sobě smát!!! Hi hi hi. A tak to taky Dívčině kolegYESkyňce tlumičil (to je od slova tlumič) - Já wim kde je problém! Ale newim jak JI mám eliminovat... Ó Bozi!!! A to při tom všem jak JÍ Slávek hledí na KOZ**!!! Ó Bozi!!! Nooo... Dosť bolo bohov... Ale zároveň Slávkovi proběhlo páteří mrazení neb si vzpomenul na článek jenž četl nedávno na netu: Mladík dostal 18 let za katrem za vraždu spolužačky. Chudák holka - právě jí bylo 18... On se do ní zamiloval a Ona to neopětovala. Tak ji ubodal...... Jak malý nebo velký kousek je mezi tím říct ZABIJU TĚ a tím UDĚLAT TO?!?!?! *Fuckt!Je!Mi!Z!Toho!Na!Blití!*

A ještě později toho dne přivezl polský kamioňák pro Slávka práci a sice složit náklad 33 palet matrošu s následným dotazem: Třeba mi srát. Je kde?! No... Slávek je sice ženština prodejná ale nikoli ku*va. I pravil: Uchadí za mnój! I zavedl jej na toalét a při cestě zpět se jim do cesty připletla Dívka.

A teprve tehdy Slávek zjistil vo vo vo čem vlastně je to pravidlo že dáma má vždy přednost. Polský šofer se hnal vpřed ale Slávek jej zbrzdil a dal ve dveřích Dívce přednost. A pak když Dívka před nimi při chůzi kroutila zadečkem_! Polák Slávka objal kolem kolem ramen a uslintaně přikývnul - vo vo vo tom to je! 

NO TAK JO - SU SEXISTICKÉ PRASÁTEČKO!!! 


3 názory

Alegna
24. 04. 2020
Dát tip Benetka

ty jsi prostě nezaměnitelnej a nenapravitelnej a za to si zasloužíš :-)*


dievča z lesa
23. 04. 2020
Dát tip Benetka

fjú ... až mi z toho v kachliach vyhaslo, večery sú ešte chladné ... toto nie je vietor, toto je víchor v korunách SASAFRASU ... kde na to chodíš, žeby život?


***


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru