Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Teorie podivnosti. Pavla Horáková

29. 04. 2020
4
4
395
Autor
Movsar

Připraví si latté a spolu s dvěma mandarinkami je naaranžuje do vulgární kompozice; vyfotí ji, přidá heslo dne a výnos své dlouhé chvíle svěří nástěnce fejsbuku. Namaže si kroasan sekaninovým máslem, polovinu sní, chvíli se zasní, otevře word a prvně udeří do klávesnice. V řádech sekund sklízí reakce: někteří palečkují, jiní nešetří slovy: super, bezva, bomba. Tak Pavla H. komunikuje se čtenáři a píše knihu. O čem psát v této odkouzlené době? sestoupí až na dno pochybností. O konzistenci svých hoven! nalezne tam odpověď. A protože není nic lehčího než hovna, jak konstatuje klasik, její prsty létají po klávesnici sem a tam. A už ostře vidí, jak její román dopadne na hladinu čtenářské obce a pořádně to šplíchne.


4 názory

Movsar
02. 05. 2020
Dát tip

Já děkuji za čtení. Ale to poděkuj grafomance, držitelce ceny Fekalia Litera


lastgasp
02. 05. 2020
Dát tip

Na základě úvahy jsem pomocí penetrometru a váženého aritmetrického průměru zjistil měsíční hodnotu v úrovni číslo 4 při běžném šplíchnutí. Movsare a Aleši, moc vám děkuji za neocenitelnou inspiraci a radu. Cítím se o mnoho lépe a karanténu snáším aktivně.


Kdo by odolal hře podle Bristolské stupnice...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru